BIST 10.267
DOLAR 32,24
EURO 34,76
ALTIN 2.411,12
GÜNCEL

Cübbeli Ahmet Hoca ilahiyatçı Ali Köse'ye tepki gösterdi!

Cübbeli Ahmet Hoca olarak taınan Ahmet Mahmut Ünlü, "Roma’da cinsel saldırı olmayacağından emin olup Kâbe’de emin olamayan" Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Sayın Ali Köse'ye Twitter hesabından tepki gösterdi.

"Bir ‘FETÖ gitti bin FETÖ geliyor" uyarısıyla gündem olan Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Sayın Ali Köse, yine tartışmaların merkezinde.

"Orada kaçırma, tecavüz olayları var"

Yıllar önce Hürriyet gazetesine verdiği röportajda "Ortadoğulu bir Türkiye görmek istemiyorum" diyerek polemiğin fitilini ateşlemişti. Prof.Dr. Ali Köse’ye göre, İslam dünyasının tamamında bir kadın problemi var: “Eşimi ve iki kızımı Roma’ya bir haftalığına tatile gönderdiğimde aklıma cinsel saldırıya uğrayacakları gelmiyor. Çünkü orada öyle bir problem olmadığını biliyorum. Ama fakültemdeki kız öğrenciler, umreye giderken Mekke’deki otelin Kâbe’ye yakın olmasında ısrar ettiler. Otelden gittikleri bizim Harem dediğimiz, her türlü kötülük yapmanın haram olduğu bir mahalde cinsel açıdan kendilerini güvende hissetmiyorlar. Meğer çocuklar başka şeylerden korkuyormuş. Orada kaçırma, tecavüz olayları var.”

"Zekeriya Beyaz'a rahmet okutan Ali Köse'ye iki çift lafımız var"

Kamuoyuna "Cübbeli Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, FETÖ'nün darbe girişiminin yıl dönümünde yaptığı açıklamalarla eleştiri oklarını üzerine çeken Köse'yi hedef aldı. Cübbeli Hoca, Köse'nin tartışılan sözlerini yeniden gündemine taşıdı. Twitter sayfasından açıklama yapan Cübbeli Hoca, şu ifadelere yer verdi:

Yorumlar 1 Yorum
ÇOK OKUNANLAR