BIST 10.159
DOLAR 32,20
EURO 35,14
ALTIN 2.472,33
GÜNCEL

Bu sınavların başvuruları devam ediyor!

Müfettiş yardımcısı, uzman yardımcısı ve denetmen yardımcı gibi kadrolarda personel istihdam etmek amacıyla kurumlar tarafından yapılan duyuruların bazıları şöyle...

Müfettiş yardımcısı, uzman yardımcısı ve denetmen yardımcı gibi kadrolarda personel istihdam etmek amacıyla kurumlar tarafından yapılan duyurulara göre, bazı sınavlara başvurular hala devam ediyor. Başvuruları devam eden sınavların bazıları şunlar:

UZMAN YARDIMCILIĞI

Türk Akreditasyon Kurumu, “Akreditasyon Uzman Yardımcısı” alacak. Başvuruları 20 Mayıs'a kadar yapılabilecek olan sınav, sadece sözlü olarak 10 Haziran'dan itibaren Ankara'da yapılacak.  Sınav ilanı için tıklayınız…

Mevcut düzenlemelere göre, 8 inci derecenin 1 inci kademesinden göreve başlayan ve hizmeti bulunmayan, bekar ve çocuksuz bir Akreditasyon Uzman Yardımcısı, 2013 yılının ilk 6 ayı içerisinde göreve başlaması halinde, aylık en az 2.989,39 TL Net ücret alacak.

ÜRÜN DENETMEN YARDIMCISI

T.C Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu, “Ürün Denetmen Yardımcısı” alacak. Başvuruları 24 Mayıs'a kadar yapılabilecek olan sınav, sadece sözlü olarak 10-14 Haziran tarihleri arasında Ankara'da yapılacak.

Mevcut düzenlemelere göre, 9 uncu derecenin 1 inci kademesinden göreve başlayan ve hizmeti bulunmayan, bekar ve çocuksuz bir Ürün Denetmen Yardımcısı, 2013 yılının ilk 6 ayı içerisinde göreve başlaması halinde, aylık en az 2.395,33 TL Net ücret alacak.

MÜFETTİŞ YARDIMCISI

Türkiye Posta Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü, “Müfettiş Yardımcısı” alacak. Başvuruları 29 Mayıs'a kadar yapılabilecek olan sınav, yazılı ve sözlü olarak iki aşamada gerçekleştirilecek ve yazılı aşaması 08-09 Haziran'da Ankara'da yapılacak.

Mevcut düzenlemelere göre, 9 uncu derecenin 1 inci kademesinden göreve başlayan ve hizmeti bulunmayan, bekar ve çocuksuz bir PTT Müfettiş Yardımcısı, 2013 yılının ilk 6 ayı içerisinde göreve başlaması halinde, aylık en az 2.970,55 TL Net ücret alacak.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR