BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
GÜNCEL

Bayram tatili kaç gün olacak resmi açıklama

Ramazan Bayramı tatili için geri sayım başladı. Peki bayram tatili kaç gün olacak? Kamu personelin merak ettiği soru ise tatilin birleşip birleşmeyeceği. İşte detaylar...

Ramazan Bayramı 9 gün mü olacak?, hangi güne denk geliyor? sorusu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Çalışanlar bu sorunun cevabına çoktan kilitlendi bile. Peki ama Ramazan Bayramı ne zaman, kaç gün tatil oldu? 2016 resmi tatil günlerine göre Ramazan Bayramı tatili 4 gün.

Arefe günü 4 Temmuz Pazartesi günü. Böylece bayram tatili 4 Temmuz Pazartesi gününden itibaren başlamış oluyor ve 8 Temmuz cuma günü bitiyor. Cuma gününü de tatile katıp bayram tatilini 9 güne çıkarmak isteyenler ise gözlerini gelecek resmi açıklamaya çevirdi.

 RAMAZAN BAYRAMI TATİLİ 9 GÜN OLABİLİR

Arifede yarım gün olmak üzere 3,5 gün olan Ramazan Bayramı bu sene 4 (Arife), 5, 6, 7 Temmuz tarihlerine denk geliyor. 4 Temmuz yani arife günü Pazartesi'ye bayramın kalan günleri Salı, Çarşamba ve Perşembe'ye denk geliyor. Hafta sonu ile arada kalan Cuma günü de tatil edilirse 2016 yılında 2 hafta sonu ve bayramla beraber 9 gün tatil yapmak mümkün olabilir.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR