BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
GÜNCEL

Atalay Filiz'in son hali yakalandıktan sonra ilk fotoğraf

Atalay Filiz'in yakalandıktan sonraki ilk fotoğrafı! Seri katil Atalay Filiz bugün İzmir'de yakalandı son hali şoke etti.

Atalay Filiz bulundu günlerdir Türkiye genelinde aranan 3 kişinin katili Atalay Filiz bulundu.

İzmir'de bir parkta otururken polisler tarafından yakalanan Atalay Filiz'in son hali ise şok etti. Hayli yorgun görünen seri katil Atalay Filiz'in kilo verdiği ise ilk dikkat çeken detay oldu.

ATALAY FİLİZ'İN SON HALİ!


ATALAY FİLİZ HAYATTA KALMAK İÇİN BAKIN NELER YAPMIŞ?

İzmir'de yakalanan seri cinayet zanlısı Atalay Filiz'in, bindiği minibüste kendisini tanıyan bir vatandaşın ihbarı üzerine polis tarafından düzenlenen operasyonla yakalandığı öğrenildi. Menderes İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen Filiz, ilk ifadesinde, bir süredir Gümüldür civarında dağlık arazide saklandığını ve hayatta kalmak için kurbağa, böcek yediğini söylediği öğrenildi.

Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye ve Hürriyet gazetesinin haberine göre, Atalay Filiz ilk ifadesinde, İzmir’in tatil beldelerinden biri olan Menderes’e bağlı Gümüldür civarında dağlık arazide bir süre saklandığını söyledi. Polisin, dağlık arazide nasıl saklanıp hayatta kaldığı sorusu üzerine Filiz'in, "Kurbağa, böcek ne bulduysam yedim" dediği öğrenildi.

Bu sabah ilçe minibüslerinden biriyle Menderes’e doğru hareket eden Filiz’i tanıyan vatandaşlardan birinin ihbarı üzerine, Atalay Filiz Menderes’te polis ekiplerince yakalandı. Filiz şu anda Menderes İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde tutuluyor. İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya da şu anda Menderes İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde bulunuyor.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR