BIST 10.083
DOLAR 32,44
EURO 34,76
ALTIN 2.426,20
İŞÇİ

Ankara Üniversitesi sözleşmeli personel arıyor

Ankara Üniversitesi KPSS puanı ile yeni sözleşmeli personeller alacak.

Ankara Üniversitesi duyurduğu ilan ile KPSS puanı ile sözleşmeli personel alacağını duyurdu. İşte duyurunun detayları

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL İLANI

Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına ilişkin Esasların Ek 2. maddesine göre Üniversitemizde toplam 151 pozisyona 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi uyarınca sözleşmeli personel alınacaktır.

UNVANI KADRO SAYISI KPSS PUAN TÜRÜ ARANAN NİTELİKLER

Hemşire 150 KPSSP3 *Yükseköğretim Kurumlarının lisans düzeyinde eğitim veren hemşirelik bölümünden mezun olmak.

Büro Personeli 1 KPSSP3 *Yükseköğretim Kurumlannın Uluslararası ilişkiler bölümünden mezun olmak. *AB Gençlik Programı kapsamında yurtdışında gerçekleşen uluslararası projelerde eğitmenlik tecrübesine sahip olmak. *Proje Süreç Yönetimi konusunda eğitmenlik tecrübesine sahip olmak. *AB Gençlik Programı kapsamında proje yürütücülüğü tecrübesine sahip olmak. *KPDS veya YDS'den 65 puan üstü dil puanı almış olmak

TOPLAM 151 kişi

I-GENEL ŞARTLAR.

1-657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşımak

2-2012 KPSS (B) gurubu sınavına girmiş olmak

3-Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

4-Gerçeğe aykırı belge verenler ya da beyanda bulunanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. Atamaları yapılmış ise atamaları iptal edilecektir. Kurumumuzca kendilerine bir ücret ödenmiş ise bu ücret yasal faizi ile birlikte tazmin edilecektir.

5-Başvuracak adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B maddesinin "Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler" hükmü gereğince bu maddeye aykırı durumu tespit edilenler hakkında işlem yürütülmeyecektir.

AÇIKLAMALAR

http://personeldb.ankara.edu.tr adresinde yer almaktadır.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR