BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
GÜNCEL

Ankara patlamasını kim yaptı patlatılan araç kimin

ANKARA patlaması son dakika haberlerine göre patlayan aracın kime ait olduğu ve saldırıyı kimin/kimlerin düzenlediğiyle ilgili tüm ayrıntılar bir bir ortaya çıkıyor. İşte askeri servis araçlarının geçişi sırasında patlatılan araçla ilgili tüm detaylar...

ANKARA patlaması son duruma ilişkin ayrıntılar gelen son dakika haberleriyle tek tek aydınlanıyor. Askeri servis araçlarının geçişi sırasında patlatılan aracın plakasının kime ait olduğu ve saldırıda parmağı olanların kimliği yavaş yavaş ortaya çıkıyor. İşte Ankara patlamasına ilişkin tüm detaylar...

Ankara saldırısını düzenleyen canlı bombanın kimliği tespit edildi. Kanlı saldırıda 28 kişinin ölümüne sebep olan canlı bomba Suriye uyruklu Salih Necar... Salih Necar'ın poliste parmak izi kaydı olduğu da ortaya çıktı.

ANKARA PATLAMASINDA KULLANILAN ARAÇ 15 GÜN ÖNCE İZMİR'DEN KİRALANMIŞ...

Dün akşam Ankara'da Dikmen Caddesi'ndeki Merasim Sokak'ta askeri servis araçlarının geçişi sırasında patlatılan araç belli oldu. Ankara'da 28 kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırıda kullanılan otomobilin 15 gün önce İzmir'den kiralandığı ve 10 gündür çalıntı ihbarı yapıldığı belirlendi. 

ANKARA PATLAMASINDAKİ ARAÇ İKİZ PLAKALI

Kanlı saldırıyı düzenleyen canlı bomba olayda İzmir'den kiraladığı Volkswagen scirocco marka bomba yüklü bir aracı kullandı.

Saldırıyı gerçekleştirdiği araca ikiz plaka taktırdı. Takılan plakanın aynı Bu yöntemle güvenlik tedbirlerini aşan saldırgan, TNT yüklü araçla servis araçlarına çarparak düzeneği infilak ettirdi.

ANKARA PATLAMASINI YAPAN BOMBACI SALİH NECAR KİMDİR?

ANKARA'daki 28 kişinin ölümüne sebep bombacı Salih Necar, kiraladığı aracı servis otobüslerinin yanında patlarak Ankara'yı kana buladı.  Bombalı aracı servis araçlarının üstüne sürerek patlatan terörist olay yerinde parçalanarak öldü.

ANKARA PATLAMASI CANLI BOMBASI SURİYE UYRUKLU ÇIKTI

Suriyeli mültecilerle birlikte Türkiye’ye girdiği sanılan teröristin yurda geldiği dönemde parmak izinin alındığı bildirildi. Polis de bu kayıttan kimliğe ulaştı.


EMNİYET SALİH NECAR'I VÜCUT PARÇALARINDAN TESPİT ETTİ

Emniyet olay yeri inceleme uzmanları patlamada ölen teröristin vücut parçalarından ve parmak izinden kimliğine ulaştı.

ARACIN 34 KODLU PLAKASI KOPYA PLAKA...

Aracın üstündeki 34 kodlu plaka ise İstanbul'daki başka bir araçtan kopyalanmış. Otomobil, 11 Şubat günü saat 13.03'te patlama noktasına yakın bir yerde kameralar tarafından kaydedilmiş.

ÇALINTI İHBARI VAR

Volkswagen Scirocco model araç, yaklaşık 15 gün önce İzmir'den kiralanmış ve süresi bitince teslim edilmediği için “çalıntı" ihbarı yapılmış. Askeri servis minibüslerini geçiş sırasında patlatılan çalıntı otomobilin 10 gündür Ankara'da olduğu geriye dönük incelenen kayıtlarda ortaya çıktı.

Bombalı saldırıda kullanılan otomobilin 11 Şubat günü patlama noktasına yakın olan Eskişehir yolu üzerindeki Köy Hizmetleri Binası noktasındaki kameralara yakalandığı tespit edildi.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR