BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
İŞ İLANLARI

Amasya Üniversitesi öğretim elemanı alımı yapacak

AMASYA Üniversitesi öğretim üyesi alacak. Amasya Üniversitesi öğretim elemanı alım şartları neler, başvurular ne zaman? Ayrıntılar haberimizde..

AMASYA Üniversitesi öğretim üyesi almak için resmi ilan yayımladı. Amasya Üniversitesi kadrosuna Yardımcı Doçent unvanlı öğretim üyesi alacak.

AMASYA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN;

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimine 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun 23 maddesi. 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesi ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği'nin ilgili maddeleri uyarınca öğretim üyesi alınacaktır. Yardımcı Doçent kadrosuna başvurular ilanın ulusal gazete de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde ilgili birime şahsen yapılacaktır.

1- Yardımcı Doçent kadrosuna başvuracak adayların dilekçelerine 4 nüsha başvuru dosyasını ekleyerek teslim etmeleri gerekmektedir. 2547 Sayılı Kanun un 23. maddesinin b fırkasının 2. bendine göre Üniversitemizce ayrıca yabancı dil sınavı yapılacaktır IBaşvuru dilekçesine hangi dilden sınava girileceği belirtilecektir.)

2- Yabancı Ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca Denkliğinin onaylanmış olması şarttır

3- Eksik belge ile yapılan başvurular geçersiz sayılacaktır.

4- Yardımcı Doçent kadrosuna, Profesör ve Doçentler müracaat edemezler, (ilanımıza http://www.amasya. edu.tr adresinden ulaşılabilir)

Dilekçe ve Ekleri

1- Başvuru dilekçesi http://amasya.edu.tr/idari/personel-daire-baskanligi/formlar.aspx adresinden temin edilecektir.

2- Fotoğraf (6 adet)

3- Özgeçmiş

4- Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora Belgesi INoter Onaylı)

5- Yayın listesi

6- Kurum dışından başvuranlardan kamu kurum ve kuruluşlarında çalışmış ya da halen çalışmakta olanlar için onaylı hizmet belgesi

7- Erkek adaylar için Askerlik Durum Belgesi (Kurum dışından başvuranlardan)

8- Nüfus cüzdanı fotokopisi Başvuru Dosyası

1- özgeçmiş,

2- Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora Belgesi,

3- Yayın Listesi

BİRİMİ BÖLÜMÜ ANABİLIMDAU/ UNVANI DERECE ADET AÇIKLAMALAR PROGRAMI

Merzifon Meslek Yüksekokulu Gazetecilik ve ve Habercilik Basın Yayıncılık Programı Yrd. Doç. 1 1 Gazetecilik alanında lisans, yüksek lisans ve doktora yapmış olup, Ulusal Kültür üzerine akademik çalışmalar yapmış olmak.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR