BIST 10.266
DOLAR 32,35
EURO 34,78
ALTIN 2.394,15
GÜNCEL

Ahmet Arslan'dan çarpıcı memur açıklaması

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan gündemi değerlendirdi ve OHAL hakkında önemli açıklamalar yaptı. Açığa alınan memurlarla ilgili açıklama yapan Arslan, 'Bu işlemleri tedbiren yapıyoruz" dedi.

TRT'de gündemi değerlendiren Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan OHAL hakkında önemli  açıklamalarda bulundu. Vatandaşların korkmasını gerektirecek bir olayın olmadığını söyleyen Arslan, demokrasi için sokağa çıkan halka bir kez daha teşekkür etti.

TRT Haber'e konuk olan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme bakanı Ahmet Arslan sunucunun; 'Ulaştırma Bakanlığı'nda görevden alınmalar var. Bu kişilere yenileri eklenecek mi ya da ayıklama yapılacak mı?' şeklindeki sorusunu yanıtladı.

AÇIĞA ALINAN MEMURLARA NE OLACAK?

'Pek çok kamu kurum-kuluşunda olduğu gibi Ulaştırma Bakanlığı'nda da 588 açığa alınan çalışan var. Bu işlemin hızlı olmasındaki amaç bir an önce açığa alarak ülkemize bekasına zarar verecek bir işin içinde olmamaları. 588 kişi ile ilgili disiplin soruşturması yapılacak ve ona göre işlem yapılacak. Dolayısıyla bu 588 kişinin hepsi kötüdür demiyoruz. Tedbiren bu işlemi yapıyoruz.


Bu kişiler içinde devletin bekasına zarar verenler çıkarsa da elbette ki hesabı sorulacak. Çünkü gördük. Siz merhamet tanıdıkça onlar devletin geleceğine, çocuklarımızI torunlarımızın geleceğine karşı merhametli olmadıkları gibi, bugün de vatandaşın üzerine silah sıkıyorlar.' diyen Arslan, izinden geri çağırılan memurlarla ilgili de kısa bir bilgi paylaştı. 

İZİNDEN DÖNEN MEMURA BİLET MÜJDESİ

Ahmet Arslan, yıllık iznini kullanırken göreve çağrılan memurların mağdur olmamaları için biletlerini iptal ettikleri ya da ileri tarihe aldıkları takdirde parasını geri almalarını sağlayacaklarını söyledi.

Yorumlar 1 Yorum
ÇOK OKUNANLAR