BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,59
ALTIN 2.499,25
MEMUR

Adalet Bakanlığı 145 memur alacak

Adalet Bakanlığı, 145 memur alacağını duyurdu. Başvuru tarihi ve koşulları hakkında ayrıntılı bilgi memurhaber.com'da.

Adalet Bakanlığı değişik branşlarda memur kadrosuna 145 memur alacak. İşte başvuru koşulları ile ilgili ayrıntılar...

DPB tarafından yayınlanan ilana göre Adalet Bakanlığında görevlendirilmek üzere mühendis, mimar, koruma ve güvenlik görevlisi, şoför, hizmetli kadroları ile çocuk ağır ceza, çocuk ve aile mahkemelerinde çalıştırılmak üzere psikolog, pedagog ve sosyal çalışmacı kadrolarına sözlü sınav sonucuna göre personel alımı yapılacak.

Lise, önlisans ve lisans mezunlarından yapılacak memur alımında ortaöğretim ve önlisans mezunları için 2014 yılı Kamu Personel Seçme Sınavı, lisans mezunları için 2016 yılı Kamu Personel Seçme Sınavı puan türüne göre en yüksek puandan başlanarak sıralama yapılmak suretiyle sözlü sınava çağrılacak. Lisans mezunları için 2016 yılı Kamu Personel Seçme Sınavında KPSSP3, önlisans mezunları için 2014 yılı Kamu Personel Seçme Sınavında KPSSP93, ortaöğretim mezunları için Kamu Personel Seçme Sınavında KPSSP94 puan türünden 70 ve daha yukarı puan almak gerekiyor.

BAŞVURU NE ZAMAN?

Mühendis, mimar, psikolog, pedagog, sosyal çalışmacı, koruma ve güvenlik görevlisi, hizmetli unvanları için ilan edilen kadroların 5 katı, şoför unvanı için ilan edilen kadronun 10 katı aday sözlü sınava katılmaya hak kazanacaktır. KPSS puanı ile sözlü sınavda alınan puanın aritmetik ortalamasına göre en yüksek puandan başlanarak sıralama yapılması suretiyle ilan edilen kadro sayısı kadar atama yapılacak.

Başvurular 27 Temmuz 2016 günü başlayıp, 10 Ağustos 2016 günü mesai saati bitimine kadar Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Merkez Teşkilât Şube Müdürlüğüne şahsen veya son başvuru tarihinde Bakanlığa ulaşacak şekilde posta ile yapılacaktır.
Kaynak: Adalet Bakanlığı 145 memur personel alımı başladı

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR