BIST 10.740
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.522,24
İŞÇİ

6 ay, 24 hafta doğum izni haberleri- 3 Nisan gelişmeleri

Doğum izni ne zaman 6 ay yani 24 haftta olacak, doğum izninde son gelişmeler, doğum izni meclis kapanmadan 6 aya çıkacak mı? 3 nisan 2013 Çarşamba doğum izni haberleri

Otizm Eylem Planı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'in katıldığı bir toplantıda açıklandı. Şahin toplantıda, doğum izni ile ilgili yasa tasarısının önümüzdeki hafta Bakanlar Kurulu'na sevk aşamasına geleceğini söyledi.

Doğum izni ile ilgili tüm detayları anında ve herkesten önce buradan öğrenebilirsiniz...

DOĞUM İZNİNE AYRILACAK ANNELER BUNLARA DİKKAT!

MECLİS KAPANMADAN YASA MECLİS'TE

Yasa tasarı ile ilgili yoğun bir şekilde çalıştığını belirten Şahin, 'Meclis kapanmadan biz bunu parlamentoya gönderecek şekilde çalışmamızı yapmış olacağız' diye konuştu. Komisyon raporunun önümüzdeki hafta tamamlanması planlanıyor.

OTİSTİK ÇOCUKLAR HAZİNE

Otizm konusunda da bilim adamları, sivil toplum kuruluşları, konuyla ilgilenenlerle bir araya gelerek eylem planı hazırladıklarını da ifade eden Şahin, engellilerin istihdamına yönelik çalışmalar hakkında bilgi verdi. Toplantıya katılan asperger sendromu hastası Uluğ Özaydınlı ise otistik çocukları bir hazineye benzettiğini söyleyerek 'Onun değeri kutunun içi açıldıktan sonra ortaya çıkar. Bütün değerleri açığa çıkarmak gerekir' ifadelerini kullandı.

Yorumlar 13 Yorum
ÇOK OKUNANLAR