BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
İŞÇİ

'4/C'lilerin tümüne kadro istiyoruz!'

4/C'lilerin tamamının kadroya geçirilmesi için mücadele ettiklerini açıklayan Memur Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, rotasyon ve atanamayan öğretmenler konularını da yorumladı...

Memur Sen ve Eğitim Bir Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu yaptığı açıklamada "4/C lilerin ve Sözleşmelilerin Kadroya Geçirilmesini İstiyoruz" dedi.

4/C'lilerin tamamının kadroya geçirilmesi için mücadele ettiklerini dile getiren Gündoğdu, “Çalışma hayatı boyutuyla farklı çalışma biçimleri var. Sözleşmeliler ve 4/C'liler gibi. Bunların kadroya geçirilmesini istiyoruz. İstihdamda güçlük çekilen Haymana, Hakkari gibi yerlerde çalışanlara pozitif ayırımcılık yapılarak oralar cazip hale getirilmeli. Oralara kimseyi cebren değil de taltif ederek göndermek lazım. Bunun için maaşlarının artırılması, görevde yükselmelerinin önünün açılması ve emeklilik gibi konularda pozitif ayrımcılık yapılması gerekir. Çalışanların ek ödemelerinin tamamının emekliliğe yansıtılması gerekmektedir. Atanamayan öğretmenler konusunun çözüme kavuşturulmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR