BIST 10.159
DOLAR 32,16
EURO 35,15
ALTIN 2.469,03
İŞÇİ

'4/B ve 4/C rezaleti artık son bulmalı!'

İsmail Koncuk: Faruk Çelik bu işi bitirelim diye söz verdi ama kulağımıza geliyor ki sadece 4/B için bir çalışma yapılıyor. 4/C liler için bir çalışma yok, böyle bir anlayış olabilir mi?

Sözleşmeliler meselesine değinen Kamusen Genel Başkanı İsmail Koncuk, ayrımların ortadan kalkarak bütün sözleşmelilerin kadroya geçmesi gerektiğini ifade etti.

KULAĞIMIZA GELEN BİLGİYE GÖRE 4/C İÇİN BİR ÇALIŞMA YOK

Koncuk, “Artık şu 4/B ve 4/C rezaleti de son bulmalı, bir söz verdi Çalışma Bakanı Faruk Çelik bu işi bitirelim diye ama kulağımıza geliyor ki sadece 4/B için bir çalışma yapılıyor. 4/C liler için bir çalışma yok, böyle bir anlayış olabilir mi? İnsanlarımızı köleleştiren bir kavram ve uygulama asla kabul edilemez. Onun için hem 4/B hem de 4/C liler kadroya alınmalıdır. Gerekirse onlar içinde bütün sendikalar toplanır eylem yaparız.

Kamu çalışanlarına sesleniyorum, sendikal tercihlerinizi sağlam yapınız, geleceğiniz için yapınız. Kendi evlatlarınızın , torunlarınızın nasıl bir çalışma hayatı içinde çalışmasını istiyorsanız ona göre bir sendikal tercihte bulunun diyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

Yorumlar 2 Yorum
ÇOK OKUNANLAR