BIST 10.075
DOLAR 32,36
EURO 34,67
ALTIN 2.416,42
KPSS

3 ilde AÖF sınavları ertelendi

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Bahar Dönemi Ara Sınavı'nın Hakkari, Mardin ve Şırnak illerinde ileri bir tarihe ertelendiği bildirildi.

16- 17 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Bahar Dönemi Ara Sınavı bazı illerde ertelendi. Hangi illerde AÖF sınavı ertelendi? İşte detaylar...

Anadolu Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve AÖF Dekanı Prof. Dr. Yücel Güney, Bahar Dönemi Ara Sınavı'nın 16-17 Nisan'da yapılacağını hatırlattı. Sınav için öğrencilere başarılar dileyen Güney, "Sınavın öğrencilerimiz için başarılı geçmesini diliyorum. Umarım onlar için kolay ve istedikleri notları alacakları bir sınav olur. Öğrencilerimizin çok az zamanları kaldı" dedi.

3 İLDE SINAV ERTELENDİ

Son dönemde ülkenin bazı bölümlerinde artan terör olaylarının sınavlara etkisinin olup olmayacağına dair açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Güney, "16-17 Nisan 2016 Bahar Dönemi Ara Sınavı Hakkari, Mardin ve Şırnak illerinde ileri bir tarihe ertelenmiştir. Buradaki öğrencilerimizin herhangi bir hak kaybı bulunmamaktadır. İleri bir tarihte bu öğrencilerimize sınav yapacağız. Umarım her şey ülkemiz için güzel olur" dedi.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR