BIST 10.269
DOLAR 32,25
EURO 34,84
ALTIN 2.433,96
İŞÇİ

24/04/2014 4/c kadro haberleri-son durum

4/C'liler kadroya girecek mi, 4/c'liler torba yasa ile kadroya girecek mi, Erdoğan 4/c'liler için hangi talimatlrı verdi, 4/c kadro, 24/04/2014 4/c kadro haberleri-son durum

MEMURLAR- Peki Başbakan Erdoğan'ın onayına sunulan Torba yasada neler var?

4/C'LİLER İLE İLGİLİ TÜM HABERLER BURADA!

PAKET BEKLENİYOR

Torba yasa tasarısı olarak adlandırılan bu paketin içerisinde, Bağ-Kur ve Genel Sağlık Sigortası borçlarına yapılandırma imkanı getiren düzenlemeler ile Kamu Personel Danışma Kurulu'nda üzerinde anlaşma sağlanan 9 madde ile çalışması devam eden, üniversiteli işçilerin memuriyeti, 4C'lilerin kadrosu, memura 1 derece verilmesi gibi konuların yer aldığı konuşuluyor. Daha önce açıklanan 9 madde şöyle: "Disiplin cezalarına af.

Adaylıkta uyarma-kınama cezası alanların memuriyetten çıkışının engellenmesi. Özelleştirme nedeniyle araştırmacı olarak atanan müdür, genel müdür yardımcısı, genel müdürün kariyerlerine uygun kadroya atanması. Sümer Holding'teki sözleşmeli personelden işsizlik sigortası kesilmemesi. İş ve meslek danışmanlarının ek ödemelerinin artırılması, nöbetçi memurluğunun kalkması. Tapu kadastro çalışanlarının sorumluluğunun düzenlenmesi. Mahkeme çalışanlarına fazla çalışma ücreti verilmesi. Emekli ikramiyesinin hesaplanmasında 30 yıllık hizmet süresi sırınının kademeli olarak 35 yıla çıkarılması."

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR