BIST 10.644
DOLAR 32,22
EURO 35,07
ALTIN 2.506,04
EMEKLİ

23 bin 4/C'linin yüzü 1 Ağustos'ta gülecek!

96 bin 500 sözleşmelinin kadroya geçme işlemlerinin başlamasının ardından gözler şimdi de 4/C'lilere çevrildi. 4/C'liler ile ilgili de önemli çalışmaların olduğunu belirten Faruk Çelik, bu kez tarih verdi...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, 96 bin 500 sözleşmeli kamu personelinin kadroya alınması kararının ardından gelen talepler doğrultusunda kurumsal sözleşmeli 3 bin 500 personelin de kadroya alınacağı müjdesini verdi.

BU KURUMDAKİ 4/B'LİLER MEMUR OLUYOR HABERİ İÇİN TIKLAYIN



4C DE GÖRÜŞÜLECEK

Çelik, TRT, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve diğer bazı kurumlardaki bu sözleşmelilerin 2 aylık bir süreçte isteğe bağlı olarak kadroya geçişinin yapılacağını kaydetti.

Sayıları 100 bini bulan kadroya geçişin maliyetinin kendilerine yük getirmeyeceğini ifade eden Çelik, 4C'liler ile ilgili de şunları söyledi:

"23 bin civarındaki 4C çalışanımızın da kadro taleplerini biliyoruz. 1 Ağustos'ta 4C'liler de bizim toplu sözleşme masamızda olacak ve onların sorunlarını ayrıntılı şekilde ele alacağız. Yapılması gereken iyileştirmeler hangi alanlarda ise onları da birlikte masa etrafında konuşup, onların haklarının, konumlarının iyileştirilmesi konusunda çalışmalar yapacağız."

Yorumlar 5 Yorum
ÇOK OKUNANLAR