BIST 9.839
DOLAR 32,58
EURO 35,03
ALTIN 2.460,44
GÜNCEL

2021 yılı en yeni 8 Mart Dünya Kadınlar Günü resimli mesajları

Eşitlikçi bir dünya için savaşan kadınlarımızın bu özel gününde onlar için 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sözleri paylaşabilirsiniz. Dünya Kadınlar Günü'nün kutlandığı böyle anlamlı bir günde siz de sevdiklerinize resimli Kadınlar günü mesajları gönderebilirsiniz. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için 2021 en güzel resimli mesajları sizin için bir araya getirdik. İşte 2021 8 Mart Kadınlar Günü resimli mesajları...

* Bütün dünya kadınlarına sağlık, mutluluk ve esenlik dolu günler diliyor, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum.

* Kadınlar İnsanlığın devamı için olmazsa olmazdır. En büyük dertlerin dertlisi, en büyük mutlulukların ardındaki kahramandır. Dünya Kadınlar Günü"nüz kutlu olsun.

* Peygamberimizin (Cennet annelerin ayakları altındadır) sözünün muhatabı olan tüm dünya kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlarım.

* Seni ben çiçeklerden yemişten ve klasik dörtlüklerde anlatıldığından daha çok fazla severim, seni çook severim kadınlar günün kutlu olsun.

* Analarımız, bacılarımız, hayatımızın yarısı hatta çok daha fazla değerlerimizi ifade eden kadınlarımızın Kadınlar Günü"nü kutluyorum.

* Dünyada birçok insan vardır. Kimi mutlu, kimi mutsuz.. Kimi gülüyor, kimi ağlıyor.. Ama tüm güzelliklere ve mutluluklara layık biri var; O"da şu anda bu mesajı okuyor. Kadınlar Günün Kutlu Olsun!

 * Kısa bir mesaj olmalı bu. Sana binlerce öpücük ve sevgi yolluyorum buradan.. Bil ki unutulmadın.. Kadınlar günün kutlu olsun!

* Eğer yanınızda olsaydım size sımsıkı sarılır, yaşam boyu gözlerinizdeki ışıltının devam etmesini, huzurlu bir hayat sürmenizi dilerdim. Kadınlar gününüz kutlu olsun.