BIST 10.136
DOLAR 32,28
EURO 34,98
ALTIN 2.459,73
GÜNCEL

2014 icra yolluklarında son durum-yorumlar

İcra müdürlüklerinde çalışan personeller ne kadar icra yolluğu/harcırahı alacak, 2014 yılı icra yolluğu ücretleri belli oldu mu, 2014 icra yolluğu haberleri

İŞTE SİZLERLERDEN GELEN YORUMLAR

İcra Yollukları Hakkında

İcra Müdürlüğünde Çalışan Arkadaşlar..

Bakırköy Adliyesinde 72 kota ile 1120 tl almamız gereken aylık yolluk ücretimiz ,keşife çıkan zabıt katipleri ile bir tutulmuş 3/2 olarak hesabımıza yatmıştır..

Ancak müdürlüklerde bizler hacize müdür görevlendirmesi ile gittiğimiz için böyle bir uygulama icrada uygulanmamalıdır..

Ve hiç bir ilde de uygulanmadı..Bizim mutemetin işgüzarlığı ile böyle bir sıkıntı yaşadık ve iki aylık toplam almamız gereken rakam 2200 iken biz 1620 aldık..Tüm icra daireleri yasayı anlatan bir örnek ile itirazda bulunduk..Sizce bu sorun ne zaman giderilir ve bizimle aynı sorunu yaşayan başka icra daireleri var mı..?

Şimdiden teşekkür ederim..

sen zabıt katibi değilmisin,senin kimliğinin ve yerinin tespiti çalışmalarının sürdüğünü bilmiyormusun?kısa bir süre önce sarfettiğin o aşağılayıcı cümlelerinin heba olup birileri tarafından görmezlikten gelineceğini mi sanıyorsun?

İnsan Olmak Snattır

walla ben şahsen öyle sanmıyoru:))))))))

Arkadaşım yakın zamanda düzeltilir bu durum sıkıntı olmaz , Bakırköy adliyesinde her zaman böyle sıkıntılar olur alışmalısın bu arada hangi dairedesin

atih kardeş bu prenses hazretleri kendileri icra da çalışır. aslı katiptir ancak kendisini icra memuresi olarak tanıtır ve oradan emekli olacağını hayal eder. kendisi zabıt katibi değildir. üstelik zabıt katiplerini küçük görür, ona göre onun yerinde olmak isteyen katipler komisyon kapısında bekler. bu arkadaş 1200 tl yolluk alır ve herkes onu kıskanır. birde bozacı arkadaşı var bu prenses hazretlerinin ikiside daha bir yılı bile doldurmamıştır adliyede ancak katip arkadaşlara öyle tepeden bakarlar ki sorma gitsin. bizimkisi kin değil anlayacağın kıskançlık bende icrada çalışıyorum ama bu arkadaşı kıskanıyorum naaapayım.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR