BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
KPSS

2013 KPSS sonuçlarına gece yarısı ayarı!

KPSS'de ter döken binlerce memur adayı ve Öğretmenlik Alan Bilgisi Sınavı (ÖABT) giren binlerce öğretmen bu sorunun cevabını bekliyor. 2013 KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak?

6-7 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilen ve binlerce memur adayının ter döktüğü KPSS tercih sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak konusu...

Son sınavları rekor sayılacak kadar kısa sürede açıklayan ÖSYM, neden KPSS tercih sonuçlarını hala açıklamıyor?

DÜŞÜK KPSS PUANI İLE MEMUR ALAN KURUMLARIN LİSTESİ

BU KURUMLAR KPSS'SİZ MEMUR ALACAK  TIKLAYIN

TERCİH SONUÇLARI GECE YARISI AÇIKLANABİLİR Mİ?

KPSS tercih sonuçları ile ilgili bir diğer varsayım ise sonuçların geceyarısı açıklanacağı. ÖSYM sistemde yoğunluk yaşamamak için tercih sonuçlarını gece yarısı açıklayabilir.

2013 KPSS TERCİH SONUÇLARINIZ İÇİN TIKLAYIN

Bu arada ÖSYM Twitter hesabından LYS tercih ve yerleştirme sonuçlarıyla ilgili çok önemli bir açıklama yaptı. ÖSYM medyaya düşen bir haberdeki iddialara cevap verdi.

Samsun’un Terme ilçesinden sınava giren ve yaptıkları 30 tercihten hiç birine yerleşemediklerini öne süren sağlık meslek lisesi mezunu 4 öğrencinin haberinin medyaya düşmesi üzerine ÖSYM'nin Twitter hesabından açıklama geldi.

Açıklamada, “Bazı adayların puanları taban puanın üzerinde olmasına rağmen sonraki tercihlerine yerleştikleri ya da yerleşemedikleri şeklinde iddialardan önce adaylar, 2013-ÖSYS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu yüksek öğretim programlarının koşul ve açıklamalarını dikkatle incelemelidir. Hemşire adayları, yerleştirme sonuçlarına itirazda bulunmadan önce; programların yayımlanan en düşük puanlarını, ek puanlı /ek puansız ayrımını dikkate alarak incelemelidir. Medyada yer alan tüm iddialar, adayların puanları yanlış incelemelerinden kaynaklanmaktadır.” denildi.



Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR