BIST 9.574
DOLAR 32,51
EURO 34,84
ALTIN 2.488,11
GÜNCEL

15 yaşındaki küçük kıza cinsel istismardan tutuklandı! Ablası da iğrenç!

TEKİRDAĞ'da iş insanı İrfan Pullukçu'nun 15 yaşındaki C.N.K.'ye cinsel istismarda bulunduğu ortaya çıktı. C.N.K.'nin istismara uğradığını anlattığı annesinin şikayeti üzerine Pullukçu tutuklandı.

İddiaya göre, cinsel istismar olayı yaklaşık 1 yıl önce Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde yaşandı. Yine iddiaya göre, iş insanı İrfan Pullukçu, o tarihte ilçede anne ve ablasıyla yaşayan C.N.K.'ye cinsel istismarda bulundu. C.N.K., yaşadıklarını kimseye anlatamadı.

Annesine her şeyi anlattı
Bir süre önce de küçük kız, annesi N.G. ve ablası H.K. ile  Aydın'ın Didim ilçesine yerleşti.  Ancak iş insanı İrfan Pullukçu, aile ile irtibatını kesmedi. Pullukçu, geçtiğimiz hafta Didim'e gitti. Küçük kız da annesine, İrfan Pullukçu'nun kendisine cinsel istismarda bulunduğunu anlattı.

Anne hemen jandarmaya giderek, şikayetçi oldu. Jandarma ekipleri, iş insanını gözaltına aldı. Tekirdağ'a getirilen Pullukçu tutuklanarak, cezaevine koyuldu. 

Ablası da iğrenç!
Küçük kız, ifadesinde ablası H.K.'yi de kendisini para karşılığı erkeklerle birlikte olmaya zorlamakla suçladı. Bunun üzerine gözaltına alınan abla da 'fuhşa aracılık etmek' suçundan tutuklandı.

"Ablasıyla birlikte oldum" 
Pullukçu'nun hakkındaki suçlamaları kabul etmeyerek, "Ben ablasıyla birlikte oldum küçük kızla hiç bir ilişkim olmadı" dediği öğrenildi.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR