BIST 10.320
DOLAR 32,26
EURO 35,06
ALTIN 2.467,33
İŞÇİ

15 milyon vatandaşa sürpriz paket geliyor!

15 milyon vatandaşı ilgilendiren düzenlemeler Bakanlar Kurulu'nda imzaya açıldı. Bağ-Kur ve GSS borçlularına af, taşeron işçilerine kıdem hakkı, yaşa takılana sağlık hizmeti geliyor. Üstelik gelecek sürprizler sadece bunlarla sınırlı değil.

15 milyon vatandaşa sürpriz paket geliyor!

Tebligat aldığı halde gelir testine girmeyenlere 2 aylık süre verilecek. Gelir testine göre ödemesi gereken tutar belirlenecek. Bu kapsamda borcu olanların faiz borcu silinecek ve 1 yıl taksitlendirme imkanı getirilecek.BAŞBAKAN KADRO VE ZAM TALİMATI VERDİ!BİNLERCE BAĞ-KUR EMEKLİSİNE PİYANGO VURACAK!

15 milyon vatandaşa sürpriz paket geliyor!

Durdurulan hizmetler ileriki yıllarda ödenebilecek. İster 2 ister 5 yıl olsun ihya edilebilecek. Silinen borç, hizmet açılarak aktif hale getirilebilecek.BAŞBAKAN KADRO VE ZAM TALİMATI VERDİ!BİNLERCE BAĞ-KUR EMEKLİSİNE PİYANGO VURACAK!

15 milyon vatandaşa sürpriz paket geliyor!

Primlerini ödeyecek duruma geldiklerinde SGK'ya başvurup borcu ödeyerek silinen günlerini yeniden kazanma imkanına sahip olabilecekler. Prim borcu olanlar ödemek isterse ister peşin isterse taksitle bunları ödeyebilecek.BAŞBAKAN KADRO VE ZAM TALİMATI VERDİ!BİNLERCE BAĞ-KUR EMEKLİSİNE PİYANGO VURACAK!

15 milyon vatandaşa sürpriz paket geliyor!

Bunun için herhangi bir başvuru yapılması gerekmiyor. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) otomatik olarak gerçekleştirecek. SGK uzmanları, bugün itibariyle prim borcu olup da ödeyemeyenlerin sigortalılığını dondurarak, prim borçlarını sildirmelerinde bir engel olmadığına dikkat çekiyor.BAŞBAKAN KADRO VE ZAM TALİMATI VERDİ!BİNLERCE BAĞ-KUR EMEKLİSİNE PİYANGO VURACAK!