BIST 9.525
DOLAR 32,55
EURO 34,75
ALTIN 2.493,59
YAZARLAR

Zafere hazırlanın!

16 Nisan, milleti denize dökmeye çalışanları, sandığa gömdüğümüz gün olacak. Hazırlanın! Allah'ın izni ve keremiyle, zafere hazırlanın!

Süleyman Özışık
Süleyman Özışıksuleyman-ozisik@internethaber.com

Anayasa değişiklik metni Meclis'ten geçtiği gün, "Millete umut veren kazanacak, korkutan kaybedecek" demiştim. 

Bir iddiada daha bulunmuş, "CHP'liler ve Kılıçdaroğlu konuştukça evet oyları yükselecek" diye yazmıştım. 

Tam da beklediğim gibi oldu.

"Tek adam gelince muhtarlıkları, berberleri, lokantaları kapatacak" yalanıyla başladılar işe...

Ancak zaman geçtikçe ve "Hayır" oyları gerilemeye başladıkça tehdit ve şantaja başvurarak fabrika ayarlarına geri döndüklerini belli ettiler.

"Evet" oyu verecek olanları denize dökmekle tehdit edenler, mikrofonu eline alıp seçmene,
“Defol oradan sarı it!” diye hakaret edenler, "Allah bile elindeki yetkiyi dağıtmıştır" diye saçmalayanlar birbirini izledi.

Ve pek tabi ki Kemal Kılıçdaroğlu...

Her zaman olduğu gibi CHP'ye en öldürücü darbeyi yine kendisi indirdi, son haftaya girilirken bir kez daha imkansızı mümküne çevirdi.

Patenti Fetö'ye ait olan, "Kontrollü darbe" iddiasını yeniden gündeme getirerek kimlerin emrinde olduğunu göstermiş oldu.

Bundan sonra, geçmiş ola!...

Artık ne yaparlarsa yapsınlar, "Evet" oylarının ezici farkla galip gelmesine engel olamazlar. 

Bugüne kadar "Evet" oylarının yüzde 55-56 seviyelerinde olacağını söylüyordum. Artık Nisan gecesi yüzde 60 ve üstü bir rakamla karşılaşırsam şaşırmayacağım.

Çünkü bu millet, tarihin hiç bir döneminde tehdit ve şantajlara boyun eğmedi. Çünkü bu millet hiç bir zaman kukla liderlere prim vermedi. 

Çünkü bu millet hiç bir zaman zalimi sevmedi, zulme ortak olmadı!

16 Nisan gecesi yaşayıp göreceksiniz...

Bu millet; Filistin, Arakan, Somali ve Suriye halkları bir kenarda dururken, Almanya'yı, Hollanda'yı, Fransa'yı, Avusturya'yı sevindirmeyecek.

Göreceksiniz...

Bu millet; şehit ve gazi aileleri bir kenarda dururken, PKK'yı, Fetö'yü ve DHKP-C'yi sevindirmeyecek.

Göreceksiniz...

Bu millet; darbenin karşısına aslanlar gibi dikilen Recep Tayyip Erdoğan, Binali Yıldırım, Devlet Bahçeli, Süleyman Soylu gibi isimler bir kenarda dururken, tankları gördüğünde havaalanından kaçan Kemal Kılıçdaroğlu gibi isimleri ve tankları alkışlarla karşılayıp darbeye sevinen hainleri sevindirmeyecek.

Küresel güçlerin, medeni zombilerin ve kana susamış vampirlerin bir asır önce Türkiye ve İslam coğrafyasını sömürmek üzere açtıkları kanlı parantez 17 Nisan sabahı kapanacak!

O gün, mazlumların duasıyla zalimlerin yenilgi hezeyanları birlikte arşa yükselecek. 

Şahit olun!

Dünyanın öteki ucundan fısıldayan Fetö iblisinin bedduaları değil, Mescid-i Haram, Mescid-i Nebi ve Mescid-i Aksa'da el açıp, "Allah'ım sen Türkiye'yi koru" diyen müslümanların duaları kazanacak. 

Şahit olun!

Binbir baskıya maruz kalmasına rağmen ülkesinin onurunu ve şerefini ayaklar altına aldırmayan, bütün bu baskılara rağmen seçim sandıklarına koşar adım giden Avrupa'daki Türkler kazanacak.

16 Nisan, milleti denize dökmeye çalışanların, sandığa gömüldüğü gün olacak. 

Hazırlanın!

Allah'ın izni ve keremiyle, zafere hazırlanın!





Yorumlar