BIST 9.681
DOLAR 32,54
EURO 34,90
ALTIN 2.426,50

TEOG - 8.sınıf sınavı iptal edilecek mi?

Merkezi Sistem Ortak Sınavı'nda bir kitapçığın eksik olduğu belirlendi. Geçtiğimiz hafta perşembe ve cuma günleri yapılan, binlerce 8. sınıf öğrencisinin ilk kez girdiği merkezi sınavlar iptal edilecek mi?

a.turan

bu sınav iptal olmalı kitapçık çalınmış ve özel okuldaki öğrencilere şişerme notlarla iyi liseslere girecek bizde düşük liseleri gireceğiz

Bahar

arkadaşlar devletin meb bölümünü kınıyorum Devletimiz bunu nasıl görmezden gelebilir ki ?? kitapçık çalınmış veya bizim sınıfta olduğumuz soru da bile hata YOK oysaki TÜM TÜRKİYE de yapılan sınavda HATA var S A Ç M A L I K!!!!

Beyzanur

Arkadaşlar ayrıntıya girmeyeceğim... en basitinden diğer ülkelerde LİSE SINAVI yok ... ve yurt dışında okuyan arkdaşıma sordum onların bizlerden daha basitmiş müfredatları onlar erkenden alan seçiyorlarmış MESELA: Pisagor,trigonometri felan sadece mimarlık ve matematik alanını seçenler okuyormuş gerçekten YAZIK.gene geçen senelere göre iyi bir sistem var. Fakat bilgilerin tam oturmamasından dolayı malesef ben 1. sınavı iyi değerlendiremedim ... 2. SINAV İÇİN HERKESE BAŞARILAR

ÖĞRETMEN ANNE

Matematik çok kolay sorularak orta ve üst seviye öğrenciler ful çekti.Belirleyici ders İngilizce, din oldu.Yani çalışkan ve emek veren gecesini gündüzüne katanla orta seviyeli öğrenci bir puan aldı.Öğrenci veli bu nedenle haksızlığa uğramış ,öfkeli ,kırgın.

asdas

bu sınav belirleyici değil diyosunuz NİSAN sınavını bekleyin be o sınav çok zor olacak!!

Adalet

Oylar CHP'YE

EBEN

SINAV YAPMAYI BİLMEYENLER ÖĞRENCİLERİN SINAVI İYİ YAPMASINIMI BEKLİYORLAR? HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, EVET.

ÖĞRENCİ

4 SORU İPTAL EDİLDİĞİNDE SINAV İPTAL OLUYOR.İPTAL EDİLMESİ GEREKEN HATALI BİKAÇ TANE DAHA SORU VAR. AMA MEB YENİ SINAV YAPMAYA ERİNDİĞİ VE UTANDIĞI İÇİN İPTAL EDEMİYOR :). MAZERET SINAVINDA İPTAL EDİLEN SORU OLMADIĞI İÇİN PUANLARI BİZDEN ÇOK GELİYOR. AYRICA MAZERETSINAVININ DAHA ZOR OLMASI GEREKLİYDİ.ADELETE BAK ;)

veli

MİLLİ EĞİTİMİN SORU HAZIRLAYANLARIN BECERİKSİZLİĞİ YÜZÜNDEN FEN,MATEMATİK PUANLARI EKSİK HESAPLANDI.SANKİ SUÇLU SINAVA GİREN ÇOCUKLARIMIZ.AMA MAZERET SINAVINDA TAM HESAPLANDI.MAZERET SINAVININ SORULARININ TEOGLA AYNI OLMASI DA ÇOK DÜŞÜNDÜRÜCÜ.GERÇEKTEN MAZERETİ OLANLARIN YANINDA KİMLER GİRDİ ACABA DİYE DÜŞÜNDÜREN BİR SINAVDI.

mağdur öğrenci

sesimi duysana meb niye cevap vermiyorsunuz. boşa mı konuşuyoruz. hakkımızı helal etmiyoruz. bu yaptıklarınızın hesabını ahirette vereceksiniz. mersinde kolejde full çeken varmış. dikkat edin neden devlet okulunda değilde kolejde. not ortalamalarımız düşüyor bu yüzden. iptal edin desek neye yarar. kim duyarki bizi. herkes iptal edilsin diyor. niye etmiyorsunuz. işinize gelmiyor. hakkımı asla helal etmiyorum... hiç kimseye hakkımızı yiyen herkese.

yaren

bukadar basit gösterilip çelişkili sorular söylenmemeli

rabia

iyiki bi sınav yapıldı haa bi işi adam akıllı yapıp bizi sitrese sokmasınlar kardeşim yaaa!!!!!!

ertan

edilse iyi olur yabancı dilde 7 doğru be

mağdur

mazeret dedikleri bu olmalı

buse

peki meb i mebe mi şakayet edicez yani? hiç ümit yok ama ögrencilerin % 70 i iptal istiyor velilerinde.

buse

telefonla sınava girmek ne demek ya bu kadar ciddi bir sınav da nasıl olur o zaman internetpaketi yada sms olan kazanır abi bu kadar basit Tabi bunları sorun olarak bile görmüyorlar ben özel okuldayım az kişi olduğumuz için sıralar da azdı kos koca sınıfa yayıldık ve hiç birimiz hiç birimizin kağıdına bile bakmadı baksa bile görünmezdi devlet okullarında öğrenci çok küçücük sınıf yani ne bekleniyor bu sınavdan anlamıyorm ayrıca özel okulda olanların ingilizcesi iyi diye bir sey yok diger sınavları iyi olup sadece ingilizceden 10 15 yanlış yapan arkadasım da var

buse

ayrıca kitapçıklar dagıtılmadan hemen 2 saat sonra nasıl olur da facebookta sorunun fotografı çıkar nasıl olur ya nasıııııılllllll bunun tek bir açıklaması var bu sınav hiç adil ve sağlıklı bir sınav degil!! Hala neyine uzatıyorlar tamam sınav iptal etmek öyle basit bir iş degil ama bu kadarı da fazla ve iptal olmalı kesinlikle hiç bir açıklama yokkkkkkkkkk

ÖĞRENCİ

NOLUR BU SINAV İPTAL OLSUN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ONCA ÖĞRENCİNİN HAKKINA GİRDİ HERKES HERKESİN ELİNDE TELEFON MESAJ ATIYORLARDI KENDİ GÖZLERİMLE GÖRDÜM. KESİNLİKLE İPTALL OLMALI !!!!!!!

veli

HA BİRE SORU İPTAL EDİLİYOR.SINAVIN İPTAL EDİLECEĞİ YOK.MATEMATİKTEN KARTONLU SORUDA İPTAL EDİLDİ...

enes

haksızlık abi iptal edilsin bu sınav

bahadır

Mebe girip iletişime tıklayın e bilgilendirmeye şikayetinizi yazın TEOG İPTAL BURAYA YAZMAKLA BİŞEY OLMMAZZ

anan

Fen çalınmış ise sınav iptal ancak sadece fen oda çalınmış bence

DİKKAT!

ABBAS GÜÇLÜ'NÜN ''MEB HATALARDAN DERS ÇIKARIYOR MU?''YAZISINI İNTERNETTEN BULUP OKUYUN.SESİMİZİ DUYAN VE DUYURMAYA ÇALIŞAN BİRİLERİ VAR.O YAZINIYA BİR ŞEY DAHA EKLEMEK İSTİYORUM.MAZERET SINAVI SADECE İSİMLER YA DA SAYILAR DEĞİŞTİREREK SORULARIN AYNISI SORULMUŞ.ACABA NEDEN?

y. ayaz

fendeki tilki tavşan iptal olsun sadece ;)

merve

147 aradım iptal yok malasef arkadalar

HABERLER