BIST 9.645
DOLAR 32,52
EURO 34,84
ALTIN 2.429,26

Sınıf öğretmeni alan değişikliği iptal

4+4+4 yeni eğitim sisteminin uygulanmaya başlaması ile birlikte sınıf öğretmenlerinin norm kadro fazlası durumuna ve çok sayıda branş öğretmeni açığının oluşmasına neden olmuştu.

Ayşe

Yıllarca ilkokulda emek verdim.özveriyle çalıştım.ve tam 16 yıl sonra asıl alanıma geçtim....keşke geçmez olaydım.......perişanım.....alın branşınızı verin bana sınıfımı .....7 ocaktakıi iptal etme yazısı da bize tebliğ edilmemişti aynı zamanda.....neyapıcam. İnsanlar adam öldürüyo onlara bile pişmanlık affı çıkıyoken bana af yok......geri dönmek istiyorum...çünkü insan öğrendiği işi yapmalı......16 sene emek verdim.....bundan sonra lise falan zor gitmiyo öğretmenlikten soğudum......lütfen yetkililer duyun sesimizii.....Allah aşkına yardım edin.......

cansu

BEN ATANAMAYAN SINIF ÖĞRETMENLERİNDENİM.NE OLACAK HALİMİZ LÜTFEN BANA UMUT DOLU LAFLAR SÖYLEYİN.ARTIK DÜZENE GİRSİN BAZI ŞEYLER...HAYATIMIZI HALLAÇ PAMUĞUNA ÇEVİRDİLER.ARTIK MADUR OLMAK İSTEMİYORUM.SON DURUMDA BİDE ALAN SINAVI GELDİ.ŞUBATTA NE KADAR ALIRLAR, BİZDEN TAHMİN EDEN VAR MI?ALAN DEĞİŞİKLİĞİ BİZE YARADII MI YARAMADI?ŞİMDİDEN SAĞOLUN:)))

haklı sitem

öğretmenlik demek hoşgörü yardımlaşma ve zorluklara birlikte çözüm bulabilmek demektir neden sınıfçılara bu kadar kötü niyetli yaklaşıyorsunuz?böyle bencil insanlar zaten öğretmen olmayı hak etmemiş demektir

ela

herkes kendi işini yapsın bu nedir ya bıktık artık öğretmenlikten soğudum lanet olsun sizin gibilere hakkımız haram bu vabeli nasıl taşıcaksınız bnm yerimde neden sınıfçı var o zaman bizde başka branşlara gecelim nasıl olsa oluyor oy moy yok sizee pislikler

ertan

yıllarca sınıf oğrtmeni mezunu olamyıp bu alana atanıpta egetmin e n onemli cagnda cocuklar teslim edildiginde kimse tepki vermedi.şimdi ise egitm fakültesini bitirmiş her türlü pedegoji formasyon gormüs sınıf oğretmenlerinin aynı meslegin farklı branşına gecmesi neden herkesi rahatsz ediyo anlamadım. hala günümüzde bile branşında atanamayıp sınıf ogretmenliği yapanlar var biz sınıfcılar yadırgamadıgımız gibi yardmcıda oluyoruz bence branşcılar cok abartıyo olayı .sanki ortaokulda diildi üniversitede ders veriyolar gibi.

beste

BEN DE BU BÖLÜMÜ AMAÇLIYORUM.AMA BU SÖYLENTİLER BENİ ÇOK TEDİRGİN ETTİ.LÜTFEN HERKES KENDİ BÖLÜMÜNÜN GÖREVİNİ YAPSIN.EĞER BU GİBİ ÖZEL BÖLÜMLERE ÖĞRETMEN TRANSFERİ YAPARSALAR AÇIK KAPANIR VE ZİHİN E.OKUYANA YAZIK OLUR BİZE DE ACIYIN...RABBİM HERKESİN EMEGİNİN KARŞILIĞNI VERSİN..

toprak

sınıf öğretmenleri rahatlıkla ortaokul derslerini verebilir bence

soosyalci

sınıf öğ. sosyale geçtim.Okul müdürü ve velilerim sen tam sosyal için yaratılmışsın dediler.Zaten yıllarca bu anı beklemiştim.Şükürler olsun yARABBİME.

sınıfçı

ben yan alana geçtim pişman değilim işimi güzelde yapıyorum

zeynep

alan değiştirdim pişman değilim .Branş öğretmeni olup işini düzgün yapmayan öğretmenlere ne demeli.Zafer Bey sizin branşınız ne acaba bu kadarnefretle konuşuyorsunuz

sınıfçı

alan değiştirdim pişman değilim .Artık bu konuda gereksiz ve saçma kouşmayın

okul önceci

arkadaşlarbenim diplomamnda çocuk gelişimi ve eğitimi öğt yazıyor fakat okul öncesine atandım.Şimdiyse kendi branşıma geçmek istiyorum nasıl yapabilirim bilgisi olan lütfen yazsın

as

sebep olan yeniden hayatı altüst olan ben tek bir şey diyorum sebeplerin hayatı altüst olsun

sinan

sınıf öğretmenlerinin alanlarına geri dönüşü için bir tarih verilmemiş. bu konuda bilgisi olan var mı? sınıf öğretmenleri tam olarak hangi tarihte alanlarına geri dönüş yapacaklar..

mehmet

zihin engelliler bölümünü okuyanları neden düşünmüyorsunuz.Biz dört yılımızı harcayıp bölüm eğitimi alalım sınıf öğretmenleri bir aylık kurslarla atansınlar.Siz olsanız kendi çocuğunuzu kendinize mi yoksa bölüm mezununa mı gönderirsiniz. Lütfen her şeyi para olarak görmeyin.

Matematikçi

Bu kararı alanlar neden Matematik Türkçe öğretmenleri için almamışta sadece Teknoloji Tasarım ve Zihinsel Engelli için almış ?

nazan

yan alana geçenlere geri dönüş hakkı verilmeli.yapamıyoruz.bizede öğrencilerede yazık etmeyin.lütfen artık meb sesimizi duysun .

serap

geçen yıl hafif düzeyde zihinsel engellilere geçiş yaptım. hiç zorlanmadım. ilköğretimde 40-50 kişilik sınıflarda 4-5 tane bu düzeyde öğrenci var zaten. 16 yıllık öğretmenliğimde yaklaşık 160 tane bu düzeyde öğrenciyle çalıştım. zaten okulda 4 branş öğretmeni var. 9 tanesi ücretli öğretmen. bizim yerimizi de ücretli öğretmenler alacak. asıl yan alanı ingilizce ve matematik olanlar çok zorlandı.

tarık

ağlanacak halimize bile gülemiyoruz....

özge

alınan kararı doğru buluyorum...geç bile kalınmıştı.teknoloji ve tasarım dersi hem 6,sınıflardan kaldırıldı hem de sınıfçılar bu alanı doldurdu.ve bizler magdur olduk...bu kararın alınmasında emegı gecenlere tesekkuler

kürşat yıldız

şimdi bu açıklama sınıf öğretmenlerinin işine mi yaradı yoksa durumu daha çok kötü mü eeti.bu yıl sınıf öğretmeni alımına zarar mı etti bu durum?

selami

batı neden üstün anlayamayacaksınız. dava açılabileceğini hesaplayamayan ve maduriyete neden olanlar zavallısınız.

ERAY

YILLARCA SINIF ÖĞRETMENİ OLUP DERS VERMİŞ BU İŞE EMEK HARCAMIŞ ARKADAŞLARI LİSELERDE CİDDİ BRANŞLARA ÖĞRETMEN YAPMAK NEYİN KAFASIDIR NASIL GELECEK ANLAYIŞI OLUR..BU ANLAYIŞ BİZİ YILLARCA YALAN YANLIŞ İDARE EDEN KAFADAN FARKLI MIDIR. ALLAH AŞKINA BU HATALAR DAHA NE KADAR DEVAM EDECEK.DİĞER SINIF ÖĞRETMENLERİ DE AYNI HAKKA SAHİPTİR.SIRF DİPLOMALARINDA YAZMIYOR DİYE SEÇMELİ DERS ALMADIKLARI ANLAMINA GELMEZ BU HEPİMİZ GÖRDÜK VE ALDIK AMA BU YAN ALAN KALKINCA DİPLOMALARA YAZMADILAR..BU HATA BİZİM Mİ BU MESLEĞİN ONURUYLA BU KADAR OYNAMAYIN. KENDİ EVLATLARINIZI BU ÖĞRETMENLERE GÖNÜL RAHATLIĞIYLA TESLİM EDER MİSİNİZ LÜTFEN CEVAP VERİN

sercan

Hala daha deneme yanılma yoluyla birşeyler yapılıyor. bu 4+4+4 sistemi tam planlanmadan uygulanmaya sokuldu. Öğretmende, öğretmeni ve okulu değişen öğrencide, değişiklikleri takip etmekte yorulan velide sıkıntıya giriyor.

zafer

peki ingilizce bilmeyen sınıf öğretmenleri ingilizce öğretmenliğine,okul öncesi nedir bilmeyenler okul öncesi öğretmenliğine,matematikte inanın toplamayı zor yapan kişiler hemde anadolu lisesi öğretmenliğine geçiş yaptı.mantık varmı bu işte..bunlarında iptal edilmesi gerekir!

HABERLER