BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,93
ALTIN 2.439,83

Polis Sendikası kapanmayacak!

Polislerin bir sendikası olsun, onlar da haklarını arasınlar diye yola çıkan Emniyet-Sen kurucularının başına gelmeyen kalmamış tabiri caizse. Görev yerleri değiştirilmiş, fazla nöbet tutmuşlar ama vazgeçmeye niyetleri yok.

Gerçekten böyle bir sendika kurduysanız minnettarm, sizleri kutluyorum

bahadır

Bu ülkede HAİN ol HIRSIZ ol DEVLETİ DOLANDIR BEDAVA MAAŞ AL SENDEN İYİSİ OLMAZ .VATAN MİLLET DİYE KÖLE GİBİ CALIŞ BAYRAM DEME İZİN DEME KELLE KOLTUKTA YILLARCA CALIŞ ELİNE 30OOO lira bir evin 1/5 i 1350lira emekli maaşı sürün hakkını arayınca meslekten ihrac sürgün ama..diğer kurumlarda 4yıllık okul bitir müdür oluyorsun..emniyette 4yıllıkünüversite bitir memursun karayolları köy hizmetleri bayındırlık milli eğitim bakanlıkları hepsi yattığı yerden maaşları dolgun tazminatları 100000 yakın polisin hakını vermeyen polisi ezmeye calışan ülkemizi yöneten siyasi partilere ve bunlara oy veren polise yazıklar olsun

kara

artık sıra askerlerde asker sendikasıda biran önce kurulmalıdır

egemenn

ALLAH yolumuzu açık etsin... Sendika ile kölelik düzenine sonnnn

kılıç

polis sendikasını kosulsuz destekliyorum

vatandaş

Bazı İllerde atanan şahşiyetler ne derecede dürüst? Araştırdınız mı? Hak hukuktan bahsediyorlar ama başkalarının hakkını yemede önde gidiyorlar! Sicili bozuk, psikolojisi bozuk, şahşiyetler İl temsilciliği yapıyor! Öyle takım elbise giyerek kişiliksiz şahşiyetler , şahşiyetsizliklerini öertba edeceklerini mi sanıyorlar? Aranızdaki çürükleri ayıklamanızı şart eğer emniyetsen kurulacaksa!

salaanacad

sendikaya koşulsuz destek olmalı şuandaki halimiz sendikalı olacağımız halden dahamı iyi iftirayı bırakın sendikanın kurucuları söyleymiş böyleymiş,zaten sendikalar bunu şunu yaparmış şunun yanındaymış bunun yanındaymış,bunu söyleyenler hallerinden memnun istirahatli gününde ek göreve çağrılmıyor,taltiflerini alıyor,en ufak bir şeyde yer değiştirme tehdidi yapılmıyor,beğenmezsen istifa edersin denmiyor,performansı adaletli dolduruluyor,3600 ek gösterge de almışlar galiba vb yukarıda sayılan bahsedemediğim diğer şeyler,birlikten kuvvet doğar bırakalım birbirimizle uğraşmayı.

alpo

1 Gecede 13 saat mesai, taksilerin bile gece tarifesi var. Kanunda şoför 8 saat araç kullanabilir diyor Polis ???? İnşallah Emniyet Sen tam faaliyete geçtiğinde bunların hepsi diğer sıkkıntı ve sorunlarla birlikte bunların hepsi bir bir düzelecek.

polme10

arkadaşlarımı kesinlikle destekliyorum... bizim bizden başka kimse anlamıyor ona inandım uzun meslek hayatımda...

T.C Polisi

Arkadaşlar bir düşünün Emniyet müdürleri, Şube Müdürleri, neden polislerin haklarını aramıyor, onlarda biliyorki polis memurları haklarını alırsa teşkilatta kimseyi korkutamayacaklar, öyle ahkam kesemeyecekler ve daha pek çok seyler olacak, destekliyoruz....!

Emeklilik Gelmesin

özlük hakları düzelirse bugün emekli olmayı düşünüyorum. Bundada tek güvencemiz yeni kurulacak olan sendikadır. Sendikayı sonuna kadar ben ve arkadaşlarım destekliyoruz.sendika kuruluşuna polis bakım gibi idarecilerinin emniyet müdürlerinden oluşmamasına özen göstermenizi istiyoruz.

x

sendikayı destekliyoruz ama nasıl destek olacağımızı bilmiyoruz sendika başkanlarımız polis sendikasını iyi tanıtamadılar tüm polislerin bir çekincesi var inanıyorum ufak bir güvence verildiğinde bütün polislerin üye olacağına inanıyorum.Sendika başkanlarımıza yapmış oldukları çalışmalarda ALLAH kolaylık versin.

patrolman

arkadaşlar çapkın hüseyin incilerini dökmüş polise 8/24 iyi olmazmış ,istirahati fazla olurmuş,bu kafadaki adamlarla çalışıyoruz maalesef,yeni nesil gelir düzelir diyorum ama yenilerde eskiye uyum sağlıyor.yalnız bu çapkın hüseyihi görevden almak lazım ama nerede hak getire hepsinin arkasında bi siyasi.

yorumcu

sendika falan hepsi gaz alma türkiyede memurlar içerisinde en aptal kurum emniyet teşkilatı polis sandığı müdürlerin çiftliği olmuş kim ses çıkarıyor kimse yarın sendikada aynı şekilde olacak ayrıca her kesim memur istediğini aldı tek hakkını alamayan kurum emniyet neden çünki amir sınıfı müdür sınıfı gösterge konusunda rahat ama memura varmı yok yarın hükümet çıksıun 10 tl polise zam versin hemen dönek teşkilatımız var bizden adam olmaz bu hayaller de boş hayaller yapılanlar amir sınıfına yarar

sendika hakkı

komserlerin amirlerin müdürlerin keyfi uygulamaları izinleri keyfi cıkartması bu 20 günlük izinler de kötü söz ve kötü davranmaları ..hemen rapor tutarım raporla korkutma yer değşitrmeler v b mobing uygulamalar..vatandasın içinde kuçuk dusurmeler vb ... sendika bunları engelleycekse sonunu kadar varım inş olur ....eski polis abilrimzde emeklis gelmiş korkmasınlar.. onlar bu hakkda tam destek vermeleri istiyoruz genc polisler.......................

DÜŞÜNCEM

Memurların kurduğu bu sendika rayına oturunca ileride müdürlerin yönetiminde olan onlara hizmet eden yötiminde onların olduğu bir sendika olacak zamanı geldiğinde göreceksiniz aynı polis sandığında olduğu gibi size soruyorum polis sandığı yönetim kurulunda kaç tane polis memuru var.

abicim

bizden bize başka dost yoktur

ç

tam destek veriyoruz çatlak sesler hariçten gazel okumayın,ne paylaşmaya gelmiştinizde muhalefet oldunuz hemen,yüreklililik gösterdiler bedel ödüyorlar cezaretsiz yüreklere laf düşmez burda

SESUA

ARTIK TV VE GAZETELERDE BASIN TOPLANTILARI İLE DAHA GÜÇLÜ BİR LOBİ YAPILMALI DESTEK DAHADA ARTACAKTIR

Sorulan Sorular ve Cevaplar

Soru soruyoruz.. 'Havlama ergen'' diyorlar.. Sendikacılık bu mu? Yaz yoruma.. Deki Genel başkanımız sehven dedi.. Ya da doğru 81 şube ve 7 bin üyemiz var, başkanımızın arkasındayız.. Çok basit bizi susturmak.. Yoksa SENDİKA = SATAŞMAK mı? Kasım 2012 kadar bir Sendika ile ilgili bir paylaşıma BEĞEN bile tıklamaya KORKANLAR şimdi YÜREKLİ SERDENGEÇTİ ve savunucular oldu.. KaRDEŞLER ARASINDA BİLE SİLAHLA KAVGA edenler, KÜS olanlar, Şimdi birlik beraberlik diyor.. Maşaallah, Köyün itleri, Kurt inince köye, birlik oluyor.. Sizin kardeşiliğiniz bu kadar yaşı geçmiş, aklı gelişmemiş A.F.S

poliissssss

bu sendıka haklarımızı almak ıcın son tek sansımız bedelı ne olursa olsun hakkımzı alacağız EMNIYET SEN e tam destek

destek zamanı

arkadaşlar sadece lafla destek olmak yetmez. bu uğurda mağdur olan arkadaşlarımıza maddi destekte bulunmamız lazım. Açıktan üye olmaya korkanlarda dahil destekleyen her kez ayda 10 tl. bir paket sigara parası göndermeli.

t polis

olsa da olmasa da bizim sorunlarımızın olduğunu türkiye duydu bir de bu yönden bakalım ast subayların taban maaşları değişti istediklerini aldılar ama birşeyler karşılığında bunu aldılar elini taşın altına koydular!! bir gün neden gelmesin polisle de istediklerini almasın bekleyelim görelim

KORKAK OLMAYIN

SAKIN HA SAKIN KORKMAYIN.SIZE SENDIKAYLA OZLUK HAKLARI VERILECEK.CALISMA SARTLARI IYILESTIRILECEK,AILELERINIZI DAHA COK GORECEKSINIZ.ZATEN IZINLI OLDUGUNUZ ZAMANLAR YILLIK IZNINIZDEN SAYILMAYACAK, DAHA BIRSIRI SEY AMA ONCE BIR ARASTIRIN BAALIM.AMIRLERIN MI ISINE GELMIYOR YOKSA MEMURLARIN MI...ZATEN HEP BEN BILIYORUM KESIN BOYLEDIR DUYGUSUYLA DOGRUYA GIDEMIYORUZ YAAA...

vatandaş

kaybetmeyi ahlaksız bir kazanca tercih et.çünkü birinin acısı bir gün diğerinin ise bir ömür sürer.Bazı idealler o kadar değerlidirki şo yolda mağlup olman bile ZAFER sayılır.Bu nedenle ahlaklı onurlu ekmeği ülkesi vatanı bayrağı için çalışan değerli polis kardeşlerimi kutluyorum.POLİSİNE bir kalleş terörist kadar bile değer verilmeyen bir ülkede yağıyoruz.Ne zamanki cemaatçi tarikatçi tetikçi kumarcı olup üstünde o şerefli üniformayı taşıyanlar temizlenir,ne zamanki POLİS siyasilerin oyuncağı olmaktan kurtulur ,adalet hukuk gerçekten işler işte o zaman bu ülkenin POLİS'i gerçek değerini bulur.

HABERLER