BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 34,98
ALTIN 2.447,92

Memurlara şartlı disiplin affı geliyor!

Binlerce memurun sabırsızlıkla beklediği disiplin affı için yapılan düzenlemeler bitti. Memurların yaptığı disiplin şuçları son kez olmak şartıyla bir kez daha affedilecek..

seden

Verilen sözler unutuldu haksız yere arkasında adamı olmayan gariban memurlara ceza verildi acilen disiplin affının gelmesi gerekmektedir sucsuz memurların artık çilesi bitsin lütfen artık ilgilenin

Misafir

2012'de hükümet ile yapılan görüşmede af vardı ama bir türlü çıkmadı. Herşeyde önce o zamandan sonra yüzlerce Vali, Kaymakam ve bir çok FETÖ 'cü bürokrat işten çıkarıldı. Mahkemelere olumsuz kara verdiğini düşündüğüm binlerce Hakim işten atıldı. Bu durumda bu teröristlerin mağduru olması muhtemel bir çok memur disiplin açısından sicili bozulmuştur.

Yasemin

Danıştay iddkya giden çoğu dosyada Emniyetten bir çok polise terfi etirilmeme cezası hep iptal olmuş idare hep kaybetmiş.Dolayısıyla disiplin cezalarında da idare aleyhine kullanmış genelde.İdare kaybetmiş..İdare fesad olur zayıf kalıyor iddk karşısında nadir şekilde idare kazanır..Yüzde on..

Misafir

Memuru müdürün önüne geçirebilirsin .Ek göstergelerini yükselttin mi daire başkanı pozisyonuna gelebileceklerdir.Daire başkanı övünmeyecektir.Kibirlenmeyecektir..Emekliler ve memurlar rahat edecektir.Ek ödemeler verildi mi özlük hakları iyileştitilmiş olur....

Ahmet Kursat Doguscu

O kızla anlaşmıştım o idare bana ifadeye çağırdı zorla üç yıl kademe ilerlemesi durdurulması verdirdi ...O kızı dolduruşa getirmişler aramız açılmış.Onu tehdit ettin diye psikolojisini bozdun diye denetmen iddia etmiş .Psikiyatriste gitsene demiş..İçe kapanık oluyorsun demiş....reddettim sonra kontrolore tebliğat göndermiş.Sonra o kız intihar etti dedile İstanbula gitmiş herhalde.Öyle dediler.O kızı da müdürleri sıkıştırıyormuş..Odasına çağırıyormuş en ufak ilişkim olmadı hiçbiriyle.

Ahmet Kursat Doguscu

Müdür dediğin adam gibi olur .Albayın kim oluyor..Seni tehdit edeceğim itibarın sıfırlayacağım senin...Bırak peşimi bırak hadi...Senden korkacqğız lan..Gelir İdaresinden nasıl ihraç edildiler maaşlarını kestiler.Gelir uzman yardımcısı almıyorlar ..Senden korkumız var..

Ahmet Kursat Doguscu

Gelir müdürünün albaylarla bağlantısı var.Albaylar o idare mahkemesi kararından sonra oyuncak oldular .O müdür derneğe üye..Albaylarla işbirliği yapıyor .Albaylara acımıyorlar ...Karqr verirken dikkat etsin adqm gibi dursun sıra kendisine de gelir..Acımazlar kökünü kazırlar.Sıra kendisine gelecektir.Vergi müfettişleri var bir sürü ,hakimler var.Onlarq Fetoya çalışıyor.Siyasi ayağına gelsin temizlenir..

Magdur

Arsiza hırsıza terazi yolsuzluguna pompada hile yapan duzenbazlara vergi kaçırana .imar kacakcilarina bilmem baska saymakla bitiremedigim kişilere af verildi gariban memura bir soluk aldırıp bir disiplin affı verilsr ne olacak Devlet büyüklerimiz bir disiplin affını bekliyoruz

Misafir

Arkadaslar ankarada dayın varsa birde zengin sen her isin halleliyor hele diyanette diyanet degil rusvet yuvası

Misafir

Erdoğan halkla cebelleşmemeli.Gereken cevabı alır yoksa bu seçimde de yeterli şekilde cevabı verdiler....Bundan sonra millet acımayacaktır....Kadrolarının değişmesi gerektiğini söylüyor ..Başkan ve bürokrsisi değişmesi gerekir.

Misafir

Astsubay dediğin kim oluyor subay astsubay genelde bunlar fetocu oluyor askerde bunları görmüşsünüzdür bunlar nasıl normal asker karşısında kısa dönemlere acayip ayrımcılık yapar onları rütbeli yaparlar biz bunlar kadar kötüsünü görmedik...Adam nırmal asker ona rütbeli yapıyorlar hepsinin sanki komutanı oluyor yani bunlar cevabını aldı daha da alırlar .Çoğu ihraç edildi hapse girdiler...Adam zanneder kendilerini çocuk gibi de ruhları vardır ,korkaktır...Nasıl yakalandılar.Daha da yapamazlar yapsınlar gpnlerini görür bize ders vermeye çalışıyordu ...Gününü gördüler..

Ahmet Kursat Doguscu

2018 de kayıtlara baktım sadece ben varım.Danıştay idari dava daireleri kurulunda varım..Şimdiden bunu söyleyeyim...Hakaret ve tehditten sorgulanıyor..İdare her şeyini beğenmez olmuş düşüncelerine kadar sorgular olmuş şüpheci görüyor şüpheli görüyor..Sanık yapıyor..İdare müdürlerini ve denetmen ve çalışanlarını koruyor en aşğı hizmetlisine kadar üstün görüyor .Ufak bir şey diyemezsin..Hizmetli bile değerlidir laf attın mı bunlar idari soruşturma başlatır.Memuruma sen kim oluyorsun da hakaret ediyorsun diye suçlamalara maruz kalmış oluyorsun.

Ahmet

Haber için mi yapıyorsunuz, yoksa doğrumu? Ne zaman peki?

Misafir

bu hukumetle zor degismesi lazim belki yeni hukumet cikarir

Misafir

Arkadaslar hiç kendinizi yormayın kurum amirlerinin dediği oluyor zengin sen kurtulursun fakir sen havanı alırsin ben imamım köylerde imamlık yapan arkadaslarımızın muhtarlar sanki imamların amiri afedersiniz sūmūğūnū silmesini bilmiyor imama benden izin alacaksın diyor bir yere giderken muhtar kimdir imam arkadaslar gelin su muhtarlik seciminde şunlara hatlerini bildirelim ben bir muhtarın yūzunden alacak yūzunden ihraç edildim ama mahkeme kararı ile geri döndūm diyanet samsun istinafa itirazda bulundu

Ahmet Kursat Doguscu

Erdoğana ihtiyacımız yok..Kaybettiler mi faydaları da olmuyor..Bazıları Anayasa Mahkemesi kararına uyar hepsine verir..Takdir yetkisini kullanır..Adam ben başkan olursam su faturalarından alınan fazla harcı mahsup edeceğim diyor çoğu ona vermeye düşünüyor önceki mağdur etmiş hepsini icralık etmiş evini satsmıyormuş...Fazladan para alıyormuş..

Misafir

Adaletin tecelli etmesini bekleyen o kadar memur var ki... hayatı alt üst olan ben gibi. 2010 da mahkemeyle döndüğüm dosyayı sekiz yıl sonra üçe iki kararla bozup ihraç ettiler ne hayat kaldı ne insanın yaşadıkları evlatları hepsi kocaman bir acı... Umutla bende bekliyorum bu affı da çıkar mı bilen var mı gelişmeler nasıl?

Misafir

Ne kadar doğru söylüyor? Sedat Peker seçim sonrası hazır olun diyor https://m.youtube.com/watch?v=Trjwj1krdOc&fulldescription=1&hl=tr&gl=TR&client=mv-google

Misafir

Kamu kurumlarında hala feto etkiliir ve hakimdir ,çok tehlikelidir bunlar biliniyor Akp millrtvekili ne diyor Seçimden sonra muhakkak hazırlıklı olun bunlara karşı uyanık olun kardeşlerim diyor...Özellikle belirtmiş.Beka vurgusu yapıyor.Devlet Bahçeli başta öyle diyor..Hazırlıklı olun vurgusu yapıyor..İktidar oldular gene kötü bir feto yönetimi hakimdi..Hala da etkinler.Askerleri ,hakimleri var,idarecileri var,memurları ve işadamları var,işçileri var.Polisive askeri var.

halil kahraman

Bir lüzumsuz ahlaksizin yüzünden dosyam mahvoldu..Böyle bir adaletsizlik olmaz..Ben samimi söylüyorum ak parti çıkarmazsa büyük ayıp eder..Gerekeni yapmalıdır..

Ahmet Kursat Doguscu

İdare Adana hakimi pislik yapıyor..Pisliğin ta kendisi onu görürseniz yüzüne söyleyin..İki aylık kesmeyi kazanmışım aynı mahkemede var gösteriyor..Meslekten çıkarmayı var gösteriyor bunu da kazandım danıştay ikisi bitti...Üç tane gmsteriyor kademe durdurulmasını son anda üçte iki oyla kaybettim..Vergi Denetmeni piskiyatriste zorladı git diye özlük memurunu yznında zorla ifade aldırıp kzdeme durudurulması verdi ardından bu gelir müdürü de aynısını ileri sürdü sübut gösterdi.İdare de hala var gösteriyor..Savunmalarında da var.

Ahmet Kursat Doguscu

Mehmet Kilcinin ekibi orda çalışmayacak onlar yapıyor onlar fesad çıkarıyor...Cumhur ittifakına ters düşüyor görevlerine de son verilir siyasi teşkilatlarına son veriliyor uyum sağlamıyor..Son verilir giderler.Hakimler de öyle son verilebilir seçimden sonra.

Ahmet Kursat Doguscu

Ben kazanırsam idare muhakkak itiraz edecektir de artık bu idare mahkemesi hakimini ayıplayacaktır onu kanun bilmemekle onları dışlayacaktır muhakkal aynı oyunu Danıştay yaptı Danıştay ilgili hakimini iki durumda da kamu avukatı ayıpladı ...Birinde benim haklı olduğumu söyledi dilerse gider zorlama yapamazsın ikincisinde Borçlar kanunun bilmemekle suçladı böyle dışlayınca idare kaybetti gene kaybedebilir hepten kaybederse tazminat doğar bir daha yaparsa tekerrür etmiş olur ağır tazminatlar ödettirilebilir..Kamusen beni desteklemedi avukatı bile öyle ..Kamusen il başkanı bizi suçlu buldu kayıtlar var dedi hakaret etmişsin dedi sonra baktık hiç yardımcı da olmadı avukat dedi uyanık değilsin dedi...Diğer avukatlara gittim aşağı yukarı kazanamazsn dedi bir sürü yüzümüze söyledi bizi suçlu buldu...Kavga da ettik vazgeçtim..

Ahmet Kursat Doguscu

Bir yerde disiplin ne kadar çok verilirse kimsenin ona güveni kalmıyor artık onlara ödenek fazla aktarılmıyor sınav da yapmıyor ...Senelerce beklerler...Memur azalıyor...Memur merkezi yerleştirme ile alınıyor yeterli değil.Kadro vermiyorlar ..Onların yüzünden oluyor o zamqn yöneticilik yapmasınlar.

Memur Ali

Keyfi disiplin cezaları verildi. Özellikle fetöcülerin ele geçirdiği belediyelerde... Sayın Cumhurbaşkanım bu işi çözecektir. Kendisine güveniyorum

HABERLER