BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,89
ALTIN 2.431,07

Memur ve memur emeklisinin maaşları belli oldu!

Çalışma Bakanı Jülide Sarıeroğlu, en düşük memur maaşının zam sonrasında 2018'in ikinci yarısında 2 bin 929 liraya, en düşük memur emeklisinin maaşı ise bin 945 liraya yükseleceğini açıkladı.

Misafir

BUNCA YIL ÇALIŞIRSIN SONUÇ HER ZAMANKİ KOMİK VERİLEN ZAMLARI BÜYÜK KAZANIM ZAM ALINDI DENİR.. MEMUR-SEN GÖRE KENDİ AÇISINDAN BAŞARI AMA EMEKLİ İÇİN GECE YARISI YAPILAN ANLAŞMA TAM BİR KABUS ..BİZİM İÇİN 2 YIL NE ZORLUKLAR BEKLİYOR..ONLARA GÖRE HAVA HOŞ BAKALIM VEKİLLİK YOLU AÇILACAK MI?ALLAH HAVALE EDİYORUZ..ARTIK..TAM BİR REZALET..

Misafir

TEK ÇARE GENEL MÜDÜRLER TARAFINDAN YAPILACAK ZAM.. BAŞKA TÜRLÜ BU MAAŞLA 2 YIL ZOR GEÇER MEMUR İÇİN...VERGİ ENFLASYON ALIP GİDECEK...ESKİ MAAŞINI BİLE ALAMAZ...

Misafir

BİZ ERDOĞAN SEVİYORUZ DİYE BUNLARI HAK ETMİYORUZ UMARIM ERDOĞAN BU İMZALANAN TOPLU SÖZLEŞME KARŞI ÇIKACAKTIR..MEMUR VE EMEKLİ MEMURUN HAKKINI SAVUNACAKTIR..BİR ŞEY YAPACAKTIR..DIŞ SİYASET MEŞGUL OLDUĞUNU İÇİN ELE ALMADI DAHA ..MUTLAKA BUNA KARŞI ÇIKACAKTIR..BUNU BİLİN İÇİNİZ RAHAT OLSUN..GEREĞİNİ YAPACAKTIR..

Orhan

Şimdi yani esip gürleyenler ya hesap bilmiyorlar yada insanların aklıyla dalga geçiyorlar teklif edilen %12,5 buçuğu kabul etmemişler sonra 0,5 yüzdelik artış olunca birden %17,5 buçuk olmuş Nasıl iş 0,5 likten 17,5 buçuğa çıkmış 12,5+0,5=13 eder Bunlar ya hesap bilmiyorlar yada dalga geçiyorlar...

Misafir

MEMUR-SEN ÜYELERİ İSTİFA ETMELİ...MEMUR-SEN HER TOPLU SÖZLEŞMEDE BUNU YAPIYOR..BUNA DUR DEMELİYİZ BİZİM DAVAMIZ EMEK DAVASI KARDEŞİM HAKKIMIZ OLANLARI SAVUNACAK SENDİKA BULMALIYIZ...

BANKACI MURAT

NE SENDİKA BE ! DÜNDEN HAZIR HÜKÜMETİN VERDİĞİ SADAKAYA ÇOOOK SEVİNDİK SENDİKANIN MÜCADELESİNE İŞTE BÖYLE OLMALI SENDİKA EMREDERSİNİZ EFENDİM :)

Misafir

Feto nun paraları hazine girmedi mi ?fetonu paraları kaynak olarak memurlara zam olarak verilebilirdi...şimdi 2018/2019 yılı memur bu zamla perişan olacak..

hilalyıldız

%10+6=16 nire, 4+3.5=7.5 nire yarısı bile değil

HABERLER