BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,91
ALTIN 2.441,09

Memur toplu sözleşme 2017 teklifin verileceği tarih belli oldu

Memur toplu sözleşme 2017 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu yaptığı son dakika açıklamaya göre tarihi belirledi. Sarıeroğlu yaptığı açıklamada 21 gün sonra görüşmenin biteceğini açıkladı.

Misafir

30 yıllık devlet hizmet verip emekli olup simit satmak rezaletin geldiği son nokta..kamu işçisi olup 6 ikramiye alıp emekli olduğunda 3.500 ytl verilmekte bir çok kamu işçisi masa başında memurdan daha rahat çalışmakta..bizi de kamu işçisi yapın bizde 6 ikramiye alalım memur sendikası kamu işçi yapması için teklif versin..

ahmet kırgın

ben memursenliyim 30 yıllık devlet memuruyum belediyede çalışan memura tis tazmintı 1000-1500 varan aylık maaşa ek olarak veriyor sağlıkta milli eğitimde çalışan memura niye verilmiyor. sendikalar zam pazarlığı yaparken neden bu ayrımcılığa bir son vermiyorlar.

Misafir

Memur zam pazarlığı başladığında ekonomik veriler masa öne sürülmekte..sanki yabancı ülkeye borç para verilecek..memura zam verseniz dahil bir yol bulup bir verip on alma becerine sahipsiniz..Devlet memurun kaderi oldu zaten yıllardır bu devran böyle geldi böyle gidiyor olan çalışan memur ve emekli memurlara olmakta..Devlet hizmet ve acı bir ödülü emekli maaşı...güzel Türkiyem..

HABERLER