BIST 9.645
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.412,11

Memur maaşlarına 666 sayılı KHK etkisi

666 sayılı KHK ile gelen 'aynı unvanlı memura aynı ücret' politikası memurların 'ücret adaleti'ni etkiledi. Ağır şartlar altında çalışan memurlar da çalışma ortamı rahat olan memurlar da aynı maaşı almaya başladı.

Misafir

kurumlar arası memur maaşları çok fark var.hadi onuda geçtik ptt a.ş genel müdürlük daire başkanları müdür şef mühendis İHS geçmesi halinde maaşları zirve yaparken İHS geçen çalışanları mesai altına çalıştırılıyor daha fazla para veriliyor..yani ptt genel müdürlüğü kendi tarafına çevirmiş durumu..normal memur geçemiyor maaşı yarıya iniyor bu nasıl beceriyorlar anlamak mümkün değil bir denetme yapılması gerek başbakanlıktan...

misafir

Kararname ile Karayollarında BAKIM ve TRAFİK teknik görevlisi olarak çalışan TEKNİKER'lerin maaşlarından toplam 140 tl kesilerek kurumda çalışan diğer TEKNİKER'lerle ücretleri eşitlenerek hak mağduriyeti oluşmuş,bu durum halen devam etmektedir.Şubelerde çalışan TEKNİKER'ler (7-24)görev yapmaktalar ve ARAÇ'ları kendileri tarafından kullanılmakta ve üzerlerine zimmetlidir.Karayollarında ve diğer teşkilatlarda çalışan başka bir grup çalışan yoktur. Sayın BÜYÜKLERİMİZ lütfen bu HAK mahrumiyetini gideri.

HABERLER