BIST 10.046
DOLAR 32,45
EURO 34,84
ALTIN 2.419,55

Memur 2018 zammı teklif sunuldu

Memur-Sen, 4. Dönem Toplu Sözleşmesi için 2018'in ilk altı ayında yüzde 10, ikinci altı ayında yüzde 6 alternatifli teklifini Devlet Personel Başkanlığı'na sundu.

Osman Yayracı

Adalet bakanlığında çalışan, Vergi dairelerinde çalışan memurlarla diğer yerlerde çalışan aynı kadro memurlar arasındaki farkları giderin önce. Aynı kadroda; birinin ÖHT oranı %50_60 bu ayrıcalıklı yerlerde çalışanların %100-110 oranında. Hani nerde adalet, hani nerde eşitlik. Memur Sen denen Sapsarı Sendika önce bunlara çözüm bulsun sonra Sendikacılk yapsın, tabi onu da başarabilirse!!!!!!

Misafir

Memur-sen teklifi güzel hayal dünyası olarak görüyoruz..masada sonuna kadar dik duracak sendikacı görmedik..memur sendikaları olmadan önce maaşımız daha güzeldi...biz asıl darbeyi vergi ve memur sendikalarından çekiyoruz...tek çatı altında kamu işçi ve memurları tek sendikası olsa bunları yaşamazdık..ne çalışırken ne emekli olurken..

Jale Umur

Memurlar sitesi; 2 saat önce açıklanan zamlar hakkında detaylı bilgi veremiyor. Sen ne yaparsın o zaman, sadece siyaset, siyaset,siyaset, ondan sonra alısın 3 ün birini!!!!!