BIST 9.059
DOLAR 32,33
EURO 35,06
ALTIN 2.300,51

Kimler 10 bin liralık evlilik kredisi alacak?

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin evlilik için 10 bin liralık faizsiz kredi alacaklar hakkında yeni açıklamalar yaptı. Şahin, 'Konu henüz tasarı halinde, netleşmiş değil. Konuyla ilgili olarak bazı bilgiler ve görüşlerimi paylaştım' dedi.

hatice

bu hiç ii değil 26 yaşında ki adam da üniversite mezunu olacakmış olmayanlar düğün yapamıcak mı yaş sınırının kalkması gerekiyor

Buse

Artık çıksın şu illet ya 2 ay snra düqünm olcak ortada hçbse yok parayla ilqili bilqide vermiosnz nlcak bylee.

izzet

evet kesinlikle yaş sınırı olmamsı lazım hayır hasenetten bahsetmesinler katkı yapacakalrsa sınırı kaldırsınlar

mustafa

yaş sınırı olması gıc ıyı degıl cunku bu yas uzurınde bı cok ınsan var

sev:-)

ne zaman verecekkkkkkksinnn ne zamannn

sevmilay

sevilay hanım söyleyelimde sizin çocuklar içinde bir kanun çıkarsınlar... :xD

hande

merhablar benım yaşım 21 nışanlımın 26 ben kendım 21 olduğum için alamazmıyım

Hüseyin

kasım 17 de düğün yapıyorum ve 30 bin lira harcama yaptım bunlar 10 bin gibi bir meblağla nasıl bir katkı sağlamayı düşünüyor.

gülsen

maddiyat sebebiyle evlenememiş olması gerekiyor bence bu krediyi vereceğiniz kişiler. 18-24 yaş arası gözü kara zamanların yaşandığı yaşlar. o yaşlarda evlenmek daha kolay. önemli olan hayatın her kademesinden gerekli yaraları almış ve geleceğe umutlu bakamayan evleneceklere verin krediyi yada yaş sınırını ortadan kaldırın. bi hayrınız olsun.

yasemin

haberi ilk okuduğumda bu harika bi haber dedim.ama çok geç olmadan aklım başıma geldi ve kesinlikle içeriğinde aşırı kısıtlamaların olduğu göstermelik bi yenilik olduğunu gördüm.yaş sınırı çok saçma.bu ekonomiyle bu kadar insanın evlenme yaşı zaten çoktan 30lara ötelendi.şu anda 30lara gelip ancak evlenebilecek insanlar çok fazla,ve ben de bunlardan biriyim. türkiye'nin gerçekleri pardon getirildiği durumlar göz önüne alınarak daha mantıklı açıklamaların olmasını diliyorum.yaş sınırının kalkması en mantıklısı.madem bi hayır yapılıcak, onu bari tam yapın..

ferit

ben ekonomik nedenlerden dolayı evlenemedim şimdi 39 yaşındayım.yaş sınırı olmaması lazım hatta yaşı gecmiş olanlara daha yardım yapılması gerekir.Bir ay sonra evleneceğim şimdiden kara kara düşünüyorum sayın bakandan ricam herkesi kapsaması lazım...

sevilay

çoh iyi çok hoşda,bizim çocuklar 25 i geçti ve bekar,bu 18 24 yaş sınırlaması biraz saçma olmadımı?

HABERLER