BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,98
ALTIN 2.423,52

İş ve meslek danışmanları ne zaman atanacak?

29 Ocak 2013 - 900 iş ve meslek danışmanı ne zaman atanacak? İŞKUR Genel Müdürü Nusret Yazıcı iş ve meslek danışmanlarıyla ilgili merak edilenleri anlattı!

cenmat

eylül 2012 de a1 yazılı sınavındandan kaldım mulakatları geçtim.2013şubatta ve martta 42 puanla atadınız.2013 nisanda belge aldım 84 puanla atanamadım.Allahım sen bana yardım et sabır ver

gerçekler

10 yılda alınan Fizik ,kimya ,biyoloji mezunlarının toplamı 5000 i bulmaz ken sadece iki senede alınan imamm, vaiz, vaize sayısı 20000 oldu. nasıl bir gelecek tasarlıyorlar sizlere bırakıyorum. şimdi ise sakarya ve anadolu üniversitesinin tüm binbalarının yapılması için İmd diya bir saçmalık çıkartılar trilyonları insanların ceplarinden çalıyorlar. Madem alım olmayacak neden kapatmıyorsunuz. Zerre kadar hakkım varsa haram olsun . öbür tarafta sizlerle mutlaka bu umut bağlayan insanlar hesaplaşacaktır.

YETER

ALIM YAPMAYACAKSINIZ EYLÜL DE GİRECEKLERİN PARASINI İADE EDİNDE İNSANLAR BOŞ YERE SIKINTI ÇEKMESİN.BEN NİSANDA GİRDİM KAZANDIM,ORAYA KUCAĞINDA BEBEĞİYLE ,YAKINLARINDAN BORÇ ALARAK GELEN İNSANLAR VAR.SİZİ RABBİME HAVALE EDİYORUM.ALIM YAPMAYACAKSANIZ SINAV AÇIP İNSANLARI SÖMÜRMEYİN.YETEEEEEEEEEEER ARTIK.

zzzz

ya bıktım artık artk atanmak ve hayatımı bi düzene koymak istiyorum.biizimde sesimizi duyun yeterrrrrrrrrrrrr

misspell_me@hotmail.com

Ya siz bukadar insanın gurularıyla oynamaya ne hakkınız var ya,bir iş ve meslek danışmanına 600 iş arayan düşüyo demek ne demek ya,kafadan işcimi terleştireceksiniz,işsiz degil,iş degiştirmek isteyenleri,kariyer yapmak isteyenler ne olacak bencil bencil davranmayınız lütfen,bu hesaplar böyle yürümez,aynı zamanda madem öyle yeni sınavlar neden yapıyosunuz ki,,,sizi anlamak çok zor.

umutsuz

sizi allaha havale ediyorum Allah sizi bildiği gibi yapsın yıllardır işsizim devlete geçmek için uğraşıyorum.bir umut bu sınava girdim kazandım şimdi de alım olmayacak diyorsunuz.bu işsiz halimizde niye o zaman o kadar masrafa girip sertifika aldık.madem alım olmayacak neden sınav açıp hem insanların umutlarıyla oynuyor hemde paralarını sömürüyorsunuz hakkımız haram olsun Allah tek tek hesabını sorsun sizden işkur da bunu yaparsa daha ne diyeyim ben.

öfkeli

afedersiniz ama eğer İMD alımı yapmayacaksanız biz bu yıl neden o kadar masraf edip sertifika aldık?! umut simsarlığının böylesi. ironiye bak ya.. biz de işsiziz işkurdan medet umuyoruz ama işkur da bize kazık atıyor iyimi. öğretmenlik mezunuyum ama kadro açılmıyor ona mı yanayım yoksa okadar para harcayıp evi sertifikalarla donattım bi halta yaramıyor ona mı yanayım. Allah müstahakınızı versin başka bir şey demiyorum!

KRAL

YA NYE ATANAMIYORZ.BENDE OGRETMENM AMA ATAMMA OLMYO .HIC ALM YOKKKİ BIZM BLMDEN

HABERLER