BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 34,98
ALTIN 2.450,43

Emeklilikte yaşa takılana 2 yeni formül!

Emeklilik için yaşa takılanları mağdur etmemek için aranan formüllere yenileri eklendi. Bunlardan biri Almanya'da diğersi ise Finlandiya'da uygulanan 2 farklı formül...

Casper

Günaydın, Fazla düşünmesinler,bence bizim emeklilik paramızı devlet istese çok rahat öder.Bunun içinde gerçi bilinen bir şey ama hatırlatmakta yarar var gibi.Devlet büyükleri demiyormu doğudaki PKK sorununu çözücez diye evet eee bu ülkenin parasal kaynaklarının %70 oraya gitmiyormuydu.Bu sorun çözülünce ki öyle diyorlar bu paralarla devlet bizlerin emeklilik parasını çok rahat öder o yüzden kaynak yok paramız yok formül yok demesinler,ayrıca finlandiya modeli de güzel fakat buna bile gerek yok bence %70 KAYNAK BOŞA GİTMESİN değilmi.Bundan sonrada hala paramız yok kaynağımız yok demesinler gülerler vallahide billahide :)

yaşa takılan

sayın başbakanımız biliyoruz işiniz çok yükünüz ağır ama bu haksızlığa dur deyin 8 yıl 10 yıl yaşa takılan var

alı

emekli olsan ne olacak bu seferde borcun cıkıyor ödeyemiyorsun sicil bozuk kredi alamıyon bankalarla anlaşmabeklıyon işimiz beklemek

Medet

En makul gözüken Finlandiya modeli isteyene ödeme yaparak (toplu yada aylık primler halinde) yaş dolunca normal maaşını almalı. Yoksa emeklerimiz heba olacak. Hakkımız olanı almalıyız.

ziyaretçi

İnşallah bekleyenleri mağdur etmeyecek bir formül bulunur.Kısa zamanda da uygulamaya geçer.İnşallah da yeni bir oyalama taktiği değildir.Çünkü bu haberlerin doğruluğundan emin olamıyoruz artık.

HABERLER