BIST 9.479
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.507,68

Emekli ve memurlar bayramda ne kadar ikramiye alacak?

Memurlar ve emekliler bayramda alacakları ikramiyeyi merakla bekliyor. Ağustos ayında yapılacak olan görüşmeler öncesinde Memur- Sen ikramiye talebi sundu.

Gani Baba

Memur a ikramiye verilecek ise o yılın Ocak başı ve Temmuz başı olması daha münasiptir.

BEDİR BİDER

YILDA İKİ DİNİ BAYRAMLARDA MEMURLARA İKRAMİYE VERİLMESİ ÇOK UYGUN OLUR. DİNİ BAYRAMLARDA GENELDE BAZI ZORUNLU HARCAMALARIN YAPILMASI GEREKİR. AYRICA HÜKUMETLER MEMUR MAAŞLARI BAYRAMLARA DENK GELMEDİĞİ ZAMAN AVANS ŞEKLİNDE MEMURA ERKEN ÖDEME YAPARLAR. BUNUN İÇİN BAYRAMLARDA İKRAMİYE ŞEKLİNDE OLURSA İYİ OLUR.

Misafir

özel sektörde çalışmış olan memurun çalıştığı her sene için 1 kademe almasını sağlayacak yasal düzenleme yapılmasını İSTİYORUZ!!!özel sektörde çalışmış birçok memur arkadaşım var.Sonrasında KPSS yi kazanıp memur olan arkadaşım (buna bende dahil) 25 yÖzel sektörde çalışan arkadaşım zaten memurun ödediği vergi kadar vergi ödüyor.aşındaki memurla aynı derece ve kademede kalıyoruz.Bu durum bizim yükselmemizi ilerlememizi ve maaş durumumuzu etkiliyor.Zaten SSK primi ve maaşımızın vergisi yani devlete katkımız 700 TL civarında tutuyor.Çalışıp memur kadar vergisini veren daha sonra memur olan bizler neden yeni memur muamelesi görelim ki....

murat

dereyi görmeden paçayı sıyırmamak gerek.daha istek sunulmadan sanki kabul edilmiş gibi sunmaya gerek yok bence.verilse iyi olur ama kabul etmezler..

Misafir

Memur emeklisine ikramiye verilirse işçi ve esnaf emeklisine de vermek zorunda kalınır.Aksi takdirde büyük tepki olur. Çünkü çoğunluk işçi emeklisi. Hükumette bu riski almak istemez. Boşa hayal kurmayalım.

Misafir

KAMU İŞÇİSİ 6 İKRAMİYESİ VAR...VE BUNLAR MEMUR GİBİ İÇERİDE ÇALIŞIYOR SORUN OLMUYOR MEMUR GELİNCE NEDEN VERİLMESİ.. İŞ AYNI KURUM AYNI SORUN NEY...BİRİ ANLATSIN..

Misafir

Tüm emeklilik sistemi tek olmalı ne yahu emekli sandığı, ssk, bağkur. Var mı başka bir ülkede. Her şeye gücü yeten hükumet bunu da düzenlese ya

ferik arslan

vala hükümet bunu yaparsa gene kazanır memurun günlünü

Faruk

Sendika ister sen asıl hükumet ne veriyor ona bak...

Misafir

Promosyonu bankaların vermesine rağmen yıllar sürdü. İkramiyeye inanıyor musunuz?

HABERLER