BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Emekli malul dul ve yetim maaşları ne kadar arttı

SGK'dan 2016 Temmuz ödeme döneminde SSK ve Bağ-Kur gelir ve aylıklarının yüzde 3,63, Emekli Sandığına bağlı emekli, malul, dul ve yetim aylıklarının ise yüzde 5 artırılarak ödeneceği bildirildi.

yelız

babannem dul maası alıyor suan ıkı ayda bırmı odenıyor yoksa 1 ayda bırmı odenıyor ve nekadar hala 550 mı zam geldımı 2019da onu ogrenmek ıstıyorum

can brandt

yıllardır kredi kart aidatları işlem vergileri vesaire gibi durumlarda halkın kanını emen bankalar 3 yıllıgına promosyon ödemesini yılan hikayesine çevirdiler.

emekli

ssklı emekliye yanlış yaptılar seçimde görüşecegiz

Misafir

BU ÜLKEDE 1500 TL ASGARİ ÜCRET VERECEĞİNİ SÖYLEYEN MUHALEFET LİDERİNİ YUHALAYAN,1300 LİRA ASGARİ ÜCRET VERECEĞİNİ SÖYLEYEN İKTİDAR LİDERİNİ!!!ALKIŞLAYAN İŞÇİLERİN EMEKLİLERİN ALDIĞI ÇOK BİLE.

MİM MİM

BU NE ADALETSİZLİK;ÇALIŞIRKEN MEMUR DAHA AZ AKTÜERYA ÖDER, EMEKLİ OLUR, ÜÇ AYLIĞI PEŞİN ALIR. ŞİMDİ BİR DE HER 6 AYDA BİR ZAMMISSKLIYA GÖRE %38 DAHA FAZLA ... GARİP GUREBANIN HAMİSİ CUMHURBAŞKANI BUNU GÖRMÜYORMU? SÜLEYMAN SOYLU, BAKANIM BU HAKSIZLIK GÖZÜNÜZE BATMIYORMU...

Misafir

ssk ve emekli sandığı arasındaki fark ne olacak. bunun vebali kime ait.biri 3,63 biri % 5 alıyor. Bunların ikisi de emekli.Memur öz ssk lı üvey evlat.

HABERLER