BIST 9.104
DOLAR 32,38
EURO 35,05
ALTIN 2.326,15

Emekli intibakta son durum yeniden masaya yatırılıyor

Hükümet emeklilere intibak müjdesi hazırlığında. Emekli maaşları arasında dengesizliğin giderilmesi konusu EKK’da masaya getirilecek.

ertan

250 milyar tl ssk prim yattı 18 yıldır işsizlik sigortası kesildi yasa takilanlar aç işsiz hükümet duymuyor bizleri duymuyor yazıklar olsun

Hasan

Emekliyi mağdur etmeyin baylar. Vay 2000 öncesi sonrası bu ne demek. Aynı primi ödeyenler arasındaki fark kalkmalı. Bu adaletin gereği. İNTİBAK işi gecikmeden çözülmeli. Bunu yaparken de yeni mağduriyetler oluşturmamalı. Herkesin hakkı neyse o verilmeli. Kimseye de Devlet kesesinden hak etmediği halde fazla verilmemeli.

DURSUN

Emekli maaşları artık prim sistemine göre tek çatı altında yapılandırılmalı. Ne kadar ekmek o kadar köfte. İnsanlar ne kadar prim öderlerse o kadar maaş almalı. Memur, işçi, esnaf ayrımı bitmeli. YOK MU BUNU YAPACAK BABAYİĞİT!

Faruk

Aman yeni dengesizlik yapmasınlar da. (SSK'lılarda 2000 öncesi sonrası) (Emekli sandığı ve SSK ile Bağkur emekli zamları farklı) BUNLARI KİM YAPTI!

Ömer

Kaç kere gündeme geldi bir şey yaptıkları yok. 2000 yılında olanla 2001 yılında emekli olan arasındaki farka baksınlar (aynı şartlarda olanlara) yaptıkları dengesizliği görürler. Bu kadar basit.

HABERLER