BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,98
ALTIN 2.434,97

Çocuklu anne çalışmadan emekli olacak!

Hükümet doğum teşvikini arttırmak için elinden geleni yapıyor. Hükümetin son planı ise 8 çocuklu annelere çalışamadan emekli yapmak...

TÜLİN

ÖNCELİKLE YILI DOLMUŞ YAŞ BEKLEYEN BÜTÜN ANNELERE EMEKLİLİK HAKKI VERİLSİN.ÇALIŞMAKTAN BIKTIK ARTIK.EVİN BÜTÜN İŞİ GÜCÜ İŞYERİNİN SIKINTILARI YETER ARTIK DİNLENMEK BİZİMDE HAKKIMIZ.KALAN ÖMRÜMÜZÜ BİRAZCIK ÇOCUKLARIMIZLA GEÇİRELİM.HASRET KALDIK ONLARA.ANNE BABA SEVGİSİNDEN MAHRUM BÜYÜYORLAR.LÜTFEN SESİMİZİ DUYAN YOKMU ???????????????

haktanır

ilk önce doğmuş olan çoçuklara yardım yapsın başbakan doğacakları sonra düşünsün

şahin gazel

benim annemin 8 cocugu var ancak daha önce hiç sigortası yok bu şekilde yasadan faydalana bilirmi.teşekürler

serap

bu nasıl bir adalet ki nasıl bir devlet anlayışı sayın başbakanım calışma bakanınla maliye baknınla bir istişare yap yılardır calışmış aneleri emeklilk hak etmiş yılardır işe gidip gelmiş tüm sorunlarla mücadele etmiş memurlar ve şalışanın hakını ver sayın başbakanım

ELA

Bu yasa çıksa bile insanların beklentisine cevap vermeyecek.Bu yasanın çıkmasını bekleyen yaş mağduru anneler için büyük bir hayal kırıklığı.Keşke bu haberlerin ilk çıktığı tarihlerde bu ayrıntılar açıklansaydı da insanlar boş yere ümitlenmeselerdi.Çok yazık.

uLVİYE DARICI

ÖNCE EMEKLİ OLMAK İÇİN;22 SENE ÇALIŞMIŞ,PRİMLERİNİ DOLDURMUŞ,HALA ÇALIŞAN ,YAŞI BEKLEYEN HANIMLARI EMEKLİ ETSİNLER.BİZİ BU ŞARTLARDA EMEKLİ ETMEYİP,ÖNCELİĞİ BAŞKALARINA VERİYORLARSA HAKKIMI HELAL ETMİYORUM.

HABERLER