BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,97
ALTIN 2.435,21

3. çocuğa dudak uçuklatan teşvik geliyor!

Hükümetin çocuk teşviklerine getirdiği düzenlemeye göre 3. çocuğa astronomik bir ücret verilmesi gündemde...

konuk

taşeron işçi aç ötesi varmı. ne 3 çocuk da ne. zaten çalıştığı kamuda dahil maddi manevi ezik muamalesi görüyor.

agahcem

astronomik ücrete bak ...e alıştılar 40-50liraya 5000 e astro demişler..bu memlektte nefes almak para yahuu..5000 i alsınlar kendileri 5 e çocuk yapsınlar ne diyim..5000 verme adam gibi maaşlarla onun bunun torpiline ihtiyaç duymadan çalışcağın ortam oluuştur...benzini karaborsa satma..her hastaneye girişte 20-25 tl kesme...devlet okulunun hemen dibine..sadrazam sarayı gibi özel okulu dikip beni rahatsız etme yeter...sözüm tün yöneten ve yönetmeye aday olduğunu sananlara gitsin ..vesselam..

Taşeron işçi

bu çocuk yasasıylada yine memurun cebini doldururlar. Yazıklar olsun. vergiyi en fazla veren biz eşşek gibi çalışan biz hor görülen biz.

yt

herşey gdo lu herşey kimyasal daha ne bekliyodunuz

fatih ocak

aynı iş yerinde çalışıp aynı maaşı alıp kafasına göre hamileyken bir gelen bir gelmeyen çocuk olunca hiç gelmeyen maaşını alan kişilere nefretle bakmaları arttırırsınız ,,,

MİSAFİR

2 tanen cocugum var dahah cocuk parası alamdım üç kuurşu vermediler.bunumu verecekler sagulsun devlet dairesinen koydugunuz.memurlar.hepiisnin cebinden cıkıyor ya.adamlar burada kıral sanki.k.maraş andıırn sosyal hizmetler de calışan memurlar allah sizin belnınız versin.insanlara insanca davranmıyorusnuz azarlıyorsunuz.zaten orayay fakir olmasa neden gelecek insanlar.sizler bu milletin sayesinde maş alıyorsunuz.ANDIRIN KAYMAKAMIZDAN RİCA EDİYORUM.BU PERSONELİNİZ GEREKEN DERSİ VERİN.İNSANLARI HOR GÖRMESİNLER BAGARMASINLAR ARTİS ARTİS DAVRANMASINLAR.

HABERLER