BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,96
ALTIN 2.427,48

2013 için emekli maaşı ve ikramiye hesabı

Müsteşardan en alt kademe personele kadar birçok unvandaki memurun kendi kendilerine ne zaman ve kaç yaşında emekli olacakları ile ne kadar emekli ikramiyesi alacaklarını hesaplamak için tıklayın.

turha

Amir ile memurun aynı mali haklarla emekli olduğu bir ülkenin yeryüzünde olduğunu sanmıyorum.Bu ancak TC devletinde olur. 80 yıllık kast sistemi ddevam ediyor.

ateş

Ben bir itfaiye müdürüyüm .emekli olunca emekli itfaiye eriyle aynı maaşı alacağım,bunca sitresi boşuna yaşıyoruz.zaten hayatımızı anca idame ederken,kıt kanaat geçinirken, birden yüzde altmış gelir kaybına uğruyoruz. Ek göstergemiz 3000 3600 e çıkartılarak birazcık düzetme yapılamazmı?

muharrem

ÇOK FAZLA BİRŞEY İSTEMİYOR SİZDEN ÖĞRETMEN EMEKLİSİ OLACAKLAR. SADECE 3000 YERİNE 3600 EK GÖSTERGEYE DAHİL ETSİNLER YETER.

ismail çiçek

memur maaşları tamamen bir felaket içler acısı bir durum. Bunun bir an önce iyileştirilmesi gerekir. İnsanca yaşamasının sürdürmesi gerekir. İşçi ile memur emeklisi arasındaki emekli maaşı farkı acilen giderilmelidir.

mehmet

memur emeklisinin durumu bir dıram,

fronzeu

valinin sube müdürünün emekli aylığını hesaplıcağınıza asgari ücretli birinin aylığını hesaplayın diğerleri zaten kendi hesaplar nede olsa bürotkat onlar

karacı

sendikalar uyuyor.tamamen şovmenlik yapıyorlar.hepsi traş.olmayacak işlerin peşindeler.şu basit listelemeyi dahi yormlamaktan acizler.ancak canta ellerinde gezmeyi biliyorlar

uzay

müdür ile memur aynı ikramiye ve maaşı alıyor.bu bir adaletsizlik değilmi.müdürün ek göstergesi ile memurun ek göstergesinin aynı olmasından kaynaklanıyor(ek gös: 2200)öğretmenin ek göstergesi müdürden fazla 3000 galiba müdürşube müdürü yazı işleri müdürü nüfus müdürleri hesaba alınmamış yada atlanmış

havacı

Şübe müdürlerinin emekli maaş ve ikramiyeleri 4 yıllık fakülte mezunları ile aynı.Bence bu bir adaletsizliktir.Daire başkanlarına kadar verilen makam göstergesinin şübe müdürlerinede verilmesi gerektiğine inanıyorum.

HABERLER