BIST 8.976
DOLAR 32,31
EURO 35,06
ALTIN 2.279,68
ÖĞRETMEN

Yine okul yine taciz öğretmen 10 öğrencisini taciz etti!

KAYSERİ'de yaşanan okulda taciz skandalı Türkiye'yi sarsmaya devam ederken bir başka acı haber de Adana'dan geldi. Adana'da bir ortaokulda 10 kız öğrenciyi taciz ettiği ileri sürülen 61 yaşındaki matematik öğretmeni tutuklandı.

ADANA'da skandal taciz vakası yaşandı. Çukurova ilçesi, Mahfesığmaz Mahallesi'ndeki bir ortaokulda birden fazla kız öğrenci okula gitmeyince veliler bu durumdan şüphelendi.

Veliler okula giderek durumu yönetime anlatınca yönetim öğrencilerle rehberlik öğretmeninin konuşmasına karar verildi. 10 kız öğrencirehber öğretmen ile tek tek görüştüğünde 61 yaşındaki evli matematik öğretmeni Z.G.'nin kendilerini taciz ettiğini söyledi.

Bunun üzerine rehber öğretmen durumu okulu yönetimine bildirdi. Yönetim ise Kayseri'de yaşanan bir olayın benzerini yaşamamak için hemen polise haber verdi.

ÇOCUKLARIN İFADELERİ ALINDI

Devreye ahlak ve çocuk polisi girdi ve öğretmeni gözaltına aldı. Çocukların ise çocuk polisinde psikolog eşliğinde ifadesi alındı. 

ÖĞRETMEN SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ!

Öğretmen ise ifadesinde çocuklara taciz suçlamasını kabul etmediğini, onlarla arasındaki ilişkinin öğretmen öğrenci ilişkisi olduğunu belirterek, "Çocuklar benim çiçeğim onlara böyle bir şey yapamam" dediği öğrenildi. Sorgusunun ardından "Çocuklara cinsel taciz" suçlamasıyla adliyeye sevk edilen öğretmen Z.G., çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR