BIST 9.008
DOLAR 32,33
EURO 35,04
ALTIN 2.279,52
ÖĞRETMEN

Yıldız Teknik Üniversitesi son durum çok sayıda gözaltı

İSTANBUL Yıldız Teknik Üniversitesi'nde son dakika gelişmesi yaşanıyor. FETÖ operasyonlarının başladığı üniversitede 103 öğretim üyesi hakkında gözaltı kararı çıkartıldı.

FETÖ operasyonlarında son durum. İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi'nde son dakika FETÖ operasyonu yaşanıyor. Sabah saatlerinde 70 operasyon gözaltına alındı.

İSTANBUL Yıldız Teknik Üniversitesi FETÖ operasyonu ile sallandı. Üniversitedeki toplam 103 öğretim üyesi için gözaltı kararı çıktı.

Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri gözaltılar için erken saatte operasyon başlattı.

Yıldız Teknik Üniversitesi'nde görevli aralarında doçent, yardımcı doçent ve araştırma görevlilerinin de bulunduğu akademisyenlere yönelik FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 'ByLock' operasyonu düzenlendi.

70 AKADEMİSYEN GÖZALTINA ALINDI

Polis ekipleri sabah saatlerinde çok sayıda adrese yönelik eş zamanlı baskın düzenledi. Operasyonda ilk belirlemelere göre 70 akademisyen gözaltına alındı.

OPERASYONLAR BAZI ADRESLERDE DEVAM EDİYOR

Operasyonun çeşitli adreslerde devam ettiği öğrenilirken, gözaltına alınan şüpheliler ise sorgulanmak üzere Vatan Caddesi'nde bulunan Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor. 

 
 
 

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR