BIST 9.525
DOLAR 32,70
EURO 34,77
ALTIN 2.521,13
ÖĞRETMEN

YGS sınav sonuçlarını mobilden öğrenebilirsiniz

2016 YGS sonuçları ne zaman açıklanıyor sorusunun yanıtı geldi YGS sınav sonuçları 25 Mart Cuma günü açıklanacak.

2106 YGS sonuçları ne zaman açıklanıyor sorusunun cevabı ÖSYM'den geldi. YGS sınav sonuçları yarın açıklanacak adaylar YGS sınav sonuçlarını cep telefonundan öğrenebilecek.

ÖSYM Mobil uygulaması ile YGS sonuçları mobil cihazlarınıza geliyor. Uygulamanın detayları ve YGS sonuçlarını nasıl öğreneceğiniz haberimizde.

Milyonlarca öğrencinin eğitim hayatını belirleyecek olan YGS sonuçlarıyarın açıklanacak. YGS sonuçları ÖSYM'nin sitesinden öğrenilebileceği gibi mobil cihazlardan da öğrenilebilecek.

YGS SONUÇLARI ÖSYM MOBİL UYGULAMASI NASIL ÖĞRENİLİR?

iOS ve Android platformları için yayınlanan ÖSYM Mobil uygulaması ile YGS sonucu öğrenme işlemi daha kolay bir hal alıyor. Yarın açıklanacak olan YGS sonuçlarını öğrenmek için öncelikle uygulamayı mobil cihazınıza indirin.

DAHA SONRA KARŞINIZA AŞAĞIDAKİ PENCERE ÇIKACAK

Uygulamayı indirdikten sonra TC kimlik numaranız ve şifreniz ile giriş yapın. Karşınıza çıkan ekran 2016 - YGS Sonuçları seçeneğine tıklayın. 

Bu işlemlerin ardından  YGS sınav sonuçlarınızı kolayca görüntüleyebilirsiniz YGS sonuçları ilk açıklandığında sistemde yoğunluk olabileceğini ve sonuç sorgulama ekranının biraz geç gelebileceğiniz belirtelim.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR