BIST 9.080
DOLAR 32,39
EURO 35,01
ALTIN 2.325,72
GÜNCEL

Yeni Yüzyıl Üniversitesi rektörü Yaşar Hacısalihoğlu kimdir?

Yeni Yüzyıl Üniversitesi rektörü gelen son dakika bilgisine göre belli oldu. İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi'nin rektörü Prof. Dr. Yaşar Hacısalihoğlu oldu. Yaşar Hacısalihoğlu kimdir, aslen nerelidir?

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi'nin Alev Ofluoğlu konferans salonunda gerçekleşen programda Prof. Dr. Yaşar Hacısalihoğlu'nun yeni Rektör olduğu açıklandı. Programa Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Azmi Ofluoğlu, öğretim üyeleri ve idari kadrodan çok sayıda kişi katıldı.

Prof. Dr. Yaşar Hacısalihoğlu programda yaptığı konuşmada esas olsan şeyin bundan sonra yapılacakları olduğunu belirterek Üniversitenin ileriye gitmesi için ellerinden ne geliyorsa ortaya koyacaklarını söyledi.

ÜNİVERSİTEMİZİN İSMİ DEĞİŞTİ!

Bunun taze bir başlangıç olduğunu dile getiren Hacısalihoğlu sözlerine şöyle devam etti:

"Üniversitemizin ismi de değişti, İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi oldu. İsminin değişmesinin nedeni bazen Yüzüncü Yıl Üniversitesi'yle karışıyordu dolayısıyla yolumuza bundan sonra böyle devam edeceğiz. 2009 kuruluşlu gençlik dinamizmini yaşamaya devam eden bir Üniversiteyiz. Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesi henüz mezun vermedi. 10 Fakültemiz ve 2 Yüksek Okulumuz,3 Enstitümüz ve birçok araştırma merkezimiz var, öğrenci sayımız süratle artıyor' dedi.

Yorumlar 4 Yorum
ÇOK OKUNANLAR