BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,55
ALTIN 2.492,44
GÜNCEL

Yeni haftada sağanak yağış uyarısı

Meteoroloji'den İstanbul başta olmak üzere yurdun büyük bir bölümü için sağanak yağış uyarısı geldi. Mayıs ayının gelmesiyle yazı bekleyen vatandaşlar yağmurlu havanın etkisiyle karşılaştı.

Yeni haftanın hava durumu tahmini uyarılarla dolu geldi. Çarşamba günü çok şiddetli bir yağış dalgası yurdu etkileyecek.

Meteoroloji işleri müdürlüğü tarafından yayınlanan son hava durumu tahminine göre bugün Marmara'nın batısı , Kıyı Ege ve Batı Akdeniz kıyı kesimi dışında ülke genelinde etkili sağanak yağışlar var. Salı günü bu yağışlı hava yurdu terkedecek. Ancak hemen ardından yeni bir yağmur dalgası gelecek.

ÇARŞAMBA GÜNÜ DAHA YOĞUN GELİYOR

Çarşamba gününden itibaren yeni yağış sistemine girecek olan Türkiye, batı bölgelerinden başlayacak şiddetli ve etkili yağışlar görecek. Hafta sonuna kadar da yağışlar doğu illerine doğru kayarak devam edecek.

İSTANBUL HAVA DURUMU

İSTANBUL için meteorolojinin yaptığı son hava durumu tahmininde pazartesi ve salı günü yağış görünmüyor. Çarşamba günü ise yoğun yağışlar etkili olmaya başlayacak ve haftasonuna kadar da devam edecek. Hava sıcaklığı yağışlara rağmen düşmeyecek.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR