BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,69
ALTIN 2.496,92
GÜNCEL

YDUS ek yerleştirme sonuçları sorgu ekranı ÖSYM

YDUS ek yerleştirme sonuçları belli oldu. ÖSYM tarafından yapılan son dakika açıklamaya göre 26 Ağustos tarihinde YDUS 2015 sonuçları belli oldu. Adaylar YDUS sonuçlarını osym.gov.tr adresinden ve haberimizden öğrenebilirler.

YDUS 2015 ek yerleştirme sonuçları belli oldu. ÖSYM tarafından açıklanan ek yerleştirme sonuçlarını adaylar internet üzerinden öğrenebilirler.

13 Aralık 2015’te yapılan Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı için beklenen açıklama ÖSYM’den geldi. ÖSYM’nin sınav sonucu açıklama platformu güncellendi ve YDUS sonuçları ilan edildi! Peki YDUS sonuçları sorgulama nasıl yapılır, puanlar nasıl öğrenilir?

ÖSYM TARAFINDAN AÇIKLAMA YAPILDI

2015 Tıpta Yan Dal Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavının Ek yerleştirme işlemleri tamamlandı. Yerleştirme sonuçları ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden açıklandı. Adaylar yerleştirme sonuçlarını belirtilen İnternet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebilecekler.

ADAY ŞİFRENİZİ UNUTTUYSANIZ NASIL ALABİLİRSİNİZ?

ÖSYM tarafından yapılan tüm sınavlar için sistemde daha önceden tanımlanmayan adaylar için Başvuru Merkezlerinden yapılan başvuru işleminde adaylara internet erişim şifresi ücretsiz olarak verilmektedir. Bu şifre, adayın sisteme ilk girişinde aday tarafından bizzat değiştirilir. Bu şifreler geriye dönüşümsüz olarak ve kriptolu olarak sistemimizde tutulmaktadır. İlgili adaydan başkasının şifreyi bilmesi, görmesi ve edinmesi mümkün değildir.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR