BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 35,26
ALTIN 2.325,14
İŞ İLANLARI

Ülker onları işe alırken öncelik tanıyacak

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, 15 Temmuz darbe girişimi nedeni ile şehit olan sivillerin yakınlarına, işe alımda öncelik tanıyacaklarını söyledi.

Murat Ülker, 15 Temmuz Darbe Girişimi sırasında hayatını kaybedenlerin yakınlarına iş verirken öncelik vereceklerini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Ülker, attığı tweet sonrası Yıldız Holding de, ilgililerin kendileri ile temasa geçebilecekleri iletişim bilgisini paylaştı.

Murat Ülker konu ile ilgili tweetinde şunları kaydetti: “Sivil demokrasi şehitlerimizin ilk derece yakınlarına destek olmak için işe alımda öncelik vermek istiyorum.Başvuru ve detay için @Yildiz_IM”

Ülker'in attığı tweet yüzlerce kişi tarafından paylaşılırken, bir çok hesaptan destek açıklaması yapıldı.

HOLDİNG HESABINDAN BİLGİLENDİRME

İşe alımlarla ilgili holdingden yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

15 Temmuz Sivil Demokrasi Şehitlerinin Kıymetli Aileleri, Şehidinizin acısını paylaşıyor, sizlere başsağlığı diliyoruz. Şehitlerimizin birinci dereceden aile fertlerinden ihtiyacı olan bir kişiyi, ülkemiz genelindeki Yıldız Holding'e bağlı şirketlerimizde istihdam etmeyi sorumluluk olarak görüyoruz. Başvurularınız ihtisaslarınıza uygun iş kollarındaki müsait pozisyonlar için liyakat esasına göre değerlendirilecek ve önceliklendirilecektir. Sizi ailemizde görmekten memnunluk duyacağız. İlgilenenlerin, İçişleri Bakanlığı listesindeki tespit, nüfus bilgileri ve özgeçmişleri ile insankaynaklari@yildizholding.com.tr adresine başvurmaları yeterlidir.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR