BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.435,45
GÜNCEL

Tuvalete doğranan kırmızı soğan... Günün iğrenç haberi...

Tuvalete doğranan kırmızı soğan fotoğrafı sosyal medya kullanıcılarının midelerini kaldırdı. İnterneti sallayan soğan fotoğrafı kullanıcılar tarafından 'iğrenç' bulundu.

Sosyal medyada 'tuvalete doğranan kırmızı soğan' fotoğrafı tepki üzerine tepki aldı. New York'ta eğitim gördüğü lisenin tuvaletinde, klozetin üstüne doğranmış kırmızı lahana parçalarıyla karşılaşan genç lise öğrencisinin paylaştığı görüntü ABD'de sosyal medyanın gündemine oturdu.

Genç kız, görüntüyü Twitter üzerinden "Hangi manyak klozete kırmızı soğan doğrar? Bu okuldan nefret ediyorum!" mesajıyla paylaştı.


Ancak bu yaptığı paylaşım okul yönetiminin dikkatini çekmekten çok daha farklı bir dalga yarattı:

İlk önce genç kıza destek mesajları geldi pek çok kullanıcı okul tuvaletlerinde buldukları ilginç öğeleri paylaşmaya başladı. Bunların arasında; japon balığı, vibratör, prezervatif en dikkat çekicileriydi. Ancak sonrasında klozete doğranan şeyin aslında ne olduğu üzerine bir Tweet dalgası başladı. Bir kullanıcının "İyi tamam da bu kırmızı soğan değil" Tweetiyle başlayan dalgada turp, pancar, patlıcan diyenler bile olurken genel kanı olarak kırmızı lahana üstünde birleşildi.

Radikal

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR