BIST 8.981
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.294,65
GÜNCEL

Türkücü Mardini okudu Bakanlar duygulandı!

Barış için türkü yazan ve toplantı öncesinde bakanlarla bir araya gelen sanatçı Berdan Mardini bestelediği türküyü okudu. Türküyü çok beğenen bakanlar bakın neler söyledi? Ayrıntılar haberimizde...

Mardin Artuklu Üniversitesi'nde Master Planı'nı açıklamak üzere Başbakan Ahmet Davutoğlu ve bakanlar bir araya gelmişti. Toplantı öncesinde bakanlarla bir araya gelen türkücü Berdan Mardini bestelediği türküyü okudu, bakanları duygulandırdı. İşte o anlar... 

Davutoğlu'nun 10 maddede açıkladığı master planında yer alan rehabilitasyon sürecinde sporcular, sanatçılar da devrede olacak. Bu kapsamda Berdan Mardini de bir türkü besteledi.

BAKANLAR ÇOK BEĞENDİ

Berdan Mardini'yi dinleyen bakanlar türküyü çok beğendi. Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, "İşte herkesi muhtap alan şarkımız" diyerek beğenisini açıkladı.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş da "Yürekten yazılmış dizeler. İnşallah karşılığını bulur" diye konuştu. Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek de "Gerçekten gönül tellerine dokunuyor tebrik ediyorum" derken, İçişleri Bakanı Efkan Ala da "Mardini güzel tarif etmiş tebrik ediyorum" dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu ise sadece dinlemekle kalmayıp, kayda da alması dikkat çekti. Ramazanoğlu, "Ben de kızım için kaydettim. Kızım da hayranlarından muhabbetle dinleyenlerdeniz" diye konuştu.

İşte türkünün o sözleri:

İnişine yokuşuna

Hayranım Mardinim

Süryani, Arabım, Kürdüm

Hayranım Mardinim...

Yorumlar 1 Yorum
ÇOK OKUNANLAR