BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
İŞÇİ

Torba yasası 2014 28 ocak son dakika haberleri

Torba yasadan kamuda görev yapan 600 bin taşeron işçiye kadro ne zaman çıkacak? İşte torba yasa taşeron işçi haberleri. Torba yasası 2014 28 ocak son dakika haberleri. Taşeron işçi torba yasa kadrolar.

Torba yasadan kamuda görev yapan 600 bin taşeron işçiye kadro ne zaman çıkacak? İşte torba yasa taşeron işçi haberleri. Torba yasası 2014 28 ocak son dakika haberleri. taşeron işçi torba yasa kadrolar.

MEMURHABER.COM-ÖZEL İÇERİK- ESMA GÜL ÖZEN- 2013 yılının ortalarına doğru ilk olarak Faruk Çelik'in taşerona kadro haberleri ile umutlanan taşeron işçiler şimdi de Torba Yasa'ya kilitlendi. Kıdem tazminatı, aile yardımı ve en önemlisi kamu kadrolarına girmek için Torba'dan çıkacak kararı bekleyen taşeron işçiler için yine kara haber geldi...

Modern köle' taşeron işçilerden Çelik'e mesaj haberi için TIKLAYIN

Faruk Çelik, taşeron işçilerin sayısının çok fazla olduğunu ve taşerona kamu kadronun şuan gündemde ollmadığını söyledi. Günlerdir müjdeli haberlerle 'uyutulan' ve her seçim döneminde ağızlarına bir parmak bal çalınan taşeron işçiler bu dönem de aradığını bulamadı. Çelik, kesin bir dille 'taşeron işçiye kadro yok' dedi.

DEVRAN DÖNECEK HÜKÜMET SANDIKTA GÖRECEK

Çeşitli vaadlerle kandırılan taşeron işçler 30 Mart yerel seçimlerini bekliyor. Taşerona kadro yoksa AKP'ye oy da yok diyerek çeşitli sosyal platformlarda örgütlenen işçiler hükümete en güzel cevabı sandık başında 30 Mart'ta verecek. Ülkenin çeşitli yerlerinde ayakkabımkutuları ile eylem yapan taşeron işçiler hükümete ilk sinyali verdiler bile...

Taşeron işçiye kadro yoksa oy da yok haberi için TIKLAYIN

Sayıları gün geçtikçe artan taşeron işçilerin cevabını hep birlikte göreceğiz...

Torba Yasa'ya eklenecek

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR