BIST 9.680
DOLAR 32,42
EURO 34,46
ALTIN 2.487,84
İŞ İLANLARI

THY'den personel alım ilanı

Türk Hava Yolları (THY) personel alımı ilanı yayınladı. İlan kapsamında Simülatör Teknisyeni ile bay paramedik alımı yapılacak. İlana kimler başvurabilir, başvuru şartları neler? İşte detaylar...

Türk Hava Yolları (THY) yayınlamış olduğu ilan ile çok sayıda personel alımı yapacağını açıkladı. THY iş ilanı kapsamında simülatör teknisyeni ve bay paramedik alımı gerçekleştirecek. THY ilanına dair başvuru formu, başvuru tarihleri ve başvuru şartları gibi detaylı bilgilere haberimiz devamından ulaşabilirsininiz.

THY PERSONEL ALIMI İÇİN BAŞVURU ŞARTLARI

-T.C. vatandaşı olmak,
-01.01.1978 tarihi ve sonrasında doğmuş olmak,
-Adli sicil ve adli sicil arşiv kaydı bulunmamak,
-Erkek adaylar için; askerliğini yapmış veya askerlikten muaf olmak,
-B sınıfı ehliyet sahibi olmak,
-Vardiya düzeninde çalışmaya uygun olmak,
-İyi derecede İngilizce bilmek (THY A.O. tarafından yapılacak olan İngilizce sınav ve/veya mülakatında başarılı olabilecek),
-Son iki yıl içinde alınan dil belgesine (YDS, IELTS – Akademik, TOEFL – IBT) sahip olmak tercih sebebidir.
-Üniversitelerin Elektrik-Elektronik, Elektrik-Elektronik Teknikerliği, Elektronik, Elektronik Haberleşme, Elektronik Teknolojisi, Elektronik ve Haberleşme Teknolojisi, Elektronik Yüksek Teknisyenliği, Endüstriyel Elektronik, Haberleşme, Haberleşme Teknolojisi, Kontrol ve Otomasyon Teknolojisi, Mekatronik, Telekomünikasyon önlisans bölümlerinden mezun olmalıdırlar.

Teknik Lise veya Endüstri Meslek liselerinin Elektronik, Endüstriyel Kontrol, Mekatronik bölümlerinden mezun olmak tercih sebebidir.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR