BIST 9.778
DOLAR 32,58
EURO 35,03
ALTIN 2.435,57
SAĞLIK

Terör mağduru sağlık personeline destek!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Doğu ve Güneydoğu bölgelerindeki terör olayları nedeniyle mağduriyet yaşayan sağlık personeline her türlü desteğin verileceği açıkladı. Ayrıntılar haberimizde...

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, açıklamasında mağduriyet yaşayan sağlık personeline gerekli desteğin verileceğini belirtti.

Doğu ve Güneydoğu bölgelerindeki terör olayları nedeniyle mağduriyet yaşayan sağlık personeline her türlü desteğin verileceği açıklandı.

MADDİ DESTEK  

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, açıklamasında mağduriyet yaşayan sağlık personeline gerekli desteğin verileceğini belirtti. Ek hizmet bedeli verilmesi gibi yeni adımlar üzerinde çalışıldığını belirten Bakan Müezzinoğlu, “En kolay olanı onların imkânlarını bir kat daha artırmaktır. Bu anlamda Sayın Başbakanımızın da talimatı var” ifadelerini kullandı.

 

Terör yaşanan bölgelerden sağlık çalışanlarının daha güvenli bir yere çekilmesi gerektiği yönündeki eleştirilere tepki gösteren Bakan Müezzinoğlu, şöyle konuştu:

BIRAKALIM O ZAMAN ORAYI... 

“Çanakkale’de doktorlar çekildi mi? Tıbbiye mezunlarının tamamını biz o yıl kaybettik. Çekilmek kolaycılıktır. Bırakalım o zaman orayı. Güvenlik güçleri de çekilsin, silahlı kuvvetler de... Bunlar, ihanet cümlesidir.  Vatan sevgisiyle nasıl bağdaştırabiliriz?”

Müezzinoğlu ayrıca, nisan ayına kadar gece ambulans helikopter uçuşlarının da başlayacağını belirtti.

 
Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR